perjantaina, tammikuuta 29


Isosiskolle meni tämmönen, kyytipojaksi kuoreen Fazun Exclusivet, joita en itse ole vielä edes maistanut, maksavat niin paljon etten ole hennonut. :D

torstaina, tammikuuta 28


Äippä hommas meille tommosen pöhisijän. Meillä on tosin vähän erimielisyyksiä sen suhteen saako siitä juoda.

Anni

tiistaina, tammikuuta 26


Serkku sai korttinsa varmaan tänään, joten voin julkaista tämän (en tiedä lukeeko blogia, mutta varalta). Synttärikortti siis kyseessä.

perjantaina, tammikuuta 22


Meillä nukutaan sohvalla, sylissä, kiipeilytelineessä, kantokopassa, saunassa, you name it, kaikki kelpaa, kunhan vain saa nukkua.

keskiviikkona, tammikuuta 13


Parvekkeen kattoon ilmestyi muutama päivä sitten hurjasti jäätynyttä lunta. Tänään se alkoi sulaa ja muodosti hauskan pumpuliverkon. :)

Annista juttua heti kun se tekee muuta kun syö ja nukkuu. :D

tiistaina, tammikuuta 5


Muuton yhteydessä olin vähän huolissani kukista. Muuttomies laittoi ne keskelle muuttoautoa, kasasi sen jälkeen eteen ja sivuille hirveästi rojua ja lopulta kun auto oli ihan täynnä rupesi viskomaan tavaraa muiden tavaroiden päälle! Minä kysäisin varovasti mites ne kukat tuolla välissä. Äijä selitti tehneensä niille tosi hyvän kolon ja kukat voivat varmasti hyvin. Purettaessa tavaroita tämä ojensi kukkalaatikon ylpeänä "kato, kaikki hyvässä kunnossa!", huomaamatta, että oli katkonut reunustraakkipuusta kaksi oksaa ja toisesta kukasta kaikki.
Roskiihan se toinen meni (olisi mennyt muutenkin, kesäkukka) ja reunustraakista katkennut oksa juurtumaan.

Viime viikolla huomasin kuitenkin, että traakkipa on alkanut pukkaamaan uusia katkenneiden tilalle. Mikä onni!

perjantaina, tammikuuta 1


Mä voisin syödä kinkkua ihan loputtomiin. Yritin jo aikaisemmin viikolla metsästää kinkkua, mutta olivat kaikki loppu! Onneksi eilen löytyi ja juuri äsken vuosikymmenen vaihduttua sain uunista ulos uudenvuodenkinkun. :)


Mitenkäs teillä muilla kissan omistajilla suhtaudutaan raketteihin? Koirathan monesti niitä pelkäävät, mutta miten on kissojen laita? Meillä viis veisataan, välillä toki innostutaan tuijottelemaan etenkin äsken kun paukku kunnolla ja äitikin oli vielä parvekkeella (siinä vasta kumma juttu).