torstaina, kesäkuuta 14

Käytiin äsken Annin kanssa pihalla. Yöks kun siellä on kotiloita, ei millään kykene väistelemään. Tallasin varmaan kymmenen. yyyh. Meillä kävi muuten tuuri! Ehkä kaksi minuuttia sen jälkeen kun päästiin sisälle alkoi satamaan. Olin just istunut parvekkeelle pistämään juolavehnämätästä multaan (Annille lisää syötävää kun edellinen heinätupas on jo tuhottu). Eikä mennyt kauaa kun alkoi rakeet hyppiä varpaille, iih. Ukkonenkin taisi kauempana jyristä. Jes! Ukkonen on kiva. :)

Sitten kuviin. Tässä muutama ilta sitten Anni heitteli taas karvahiirtä, tiedättekö...hiiri suuhun ja huis viskataan se sivulle. Aika hyvä sihti on kissalle kehittynyt kun onnistui linkoamaan hiiren kaakaomukiin joka oli keskellä pöytää! Onneksi muki oli kerennyt olemaan pöydällä jo tovin ja kaakaon jämät oli kuivunut.
Toinen kuva. En tiedä mistä jäljet niin ihanan rasvaisen likaiseen liesituulettimen lasiin on tulleet, mutta näyttää kovasti siltä kun kissa olisi siinä yrittänyt tasapainoilla. Vai mitä olette mieltä? Itse en lasiin ole koskenut pahemmin enkä siten keksi mistä muualta tuon tapaiset jäljet voisivat olla peräisin. Anyone? Arvauksia? :)

2 kommenttia:

  1. Hassu kisu, kun kiipeilee liesituulettimellakin. :) Ne muuten oikeasti pystyvät ihan ihme kiipeilemisiin, kissat siis. Yhden ystäväni kissat menevät käytännöllisesti katsoen pystysuoraan ylös, katonrajaan, ihan vain käyttäen hyväksi avohyllyjä yms.. En tajua kuinka ne pystyvät siihen.

    Naapurin kisu muuten usein ottaa pienet levot meidän autokatoksessamme, Siippasen kaaran päällä on monesti kisuntassunjälkiä. ;)

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Anni ei onneksi kiipeile pitkin seiniä tai hyllyjä, siksi vähän ihmettelenkin tuota liesituuletinta. Mutta en keksi mistä muustakaan jäljet olisi. Kaltevuustaso on samaa kun ikkunapellit ja niillähän kissan ikävä kyllä tassuttelevat (ja tippuvat alas).

    Auton konepelti on katsos lämmin! Meidänkin kissa maalla harrasti tuota (kun eli) ja äitipuoli yritti hätyytellä kun hermostui tassun jälkiin. :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.