torstaina, heinäkuuta 5

Älysin viime talvena miten kätevä Jäätelöauto oikeasti on. Okey, se kilkatus on raivostuttava, mutta palvelu ja valikoima hyvä. Etenkin tälläselle jäätelö suurkuluttajalle. Tänään vuorossa oli Utelias Vili-säkki ja laatikollinen uutuus Tyrkisk Pebereitä.

Vili tulee 36kpl pussissa, sisältää vanilija-, mansikka-, suklaa- ja banaanipuikkoja, ei suklaata tms kuorrutteita vain jäätelö. Oikein mukava aikuisenkin makuun. Itse suosin kahta puikkoa kerralla (ahmatti!), mansikka+vanilija, banaani+suklaa tai vanilija+suklaa.

Toinen paketti oli 14pkl Tyrkisk Peber-puikkoja. Vähän pelotti kun en salmiakkijäätelöstä pidä, mutta kun mainoksessa sanottiin lakritsakuorrute uskalsin kokeilla. Hyvä niin! Päällinen siis lakukuorrute turkkarirouheella. Rouhe lähinnä rouskuu suussa, ei ole tulinen tms, antaa ehkä hieman potkua lakulle, mutta vain hieman. Sisus on vanilijajädeä.

Molemmat tapaukset on hyviä ja suosittelen kaikille! Jos kiinnostusta on voin arvostella muutaman muunkin jäätelöauton tuoteen esim. Ice tea-mehujäät, caramelin tai kameleontin....

4 kommenttia:

 1. Voi ihme.. ei kahden jäätelöpuikon syöminen sinusta ahmattia tee! Näkisitpä kuinka minä, Peg, vedän kaikkea namia!

  VastaaPoista
 2. Meinaan, ett kun otan AINA kaksi kun noita syön, siis ihan joka kerta. Toisinaan otan myös neljä tai sitten jonkun muun jäden myös. Tämä ison aterian päälle siis.... :P

  VastaaPoista
 3. Noncat-labeliin all-cat kommentti. Annista leivottiin Kissanvinkin uusi linkki. Ihanainen viirunenä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Huomasinkin sen ja kommentoinkin jo sinne (enkö?). Sorry, tänne vastaus viipyi, gmail johon tulee ilmotus kommenteista päätti lukea kommentti-ilmoituksesi spämmiksi. Pöljä.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.