maanantaina, elokuuta 27

Ihan uteliaisuutta kysysin mitä teidän mielestä tässä videossa tapahtuu? Klikkaa yläreunasta kampanjat -> nainen -> naisen sukkahousun haaroja ja vastaa toiseen kysymykseen "noloa".

Tämä on nostanut aika kohun monessa blogissa ja olisi kiva tietää mitä ne ihmiset ajattelevat tuosta jotka eivät kohua ole vielä lukeneet. Etukäteismielipiteillä kun on tapana vaikuttaa ihmiseen. :)

6 kommenttia:

 1. Mä en tiedä kohusta mitään, kun oon kaikesta ihan out. Mut kyllä siinä musta kylmä totuus tuli hyvin esiin. Kannattaa pitää housut jalassa ja jumala mielessä ja ehkä juoda niitä viinaksia pikkusen hillitymmin ;)

  VastaaPoista
 2. No mie kävin kyllä aiemmin Pörrön sivulla, mutta mie en ymmärtänyt sitä mistä Pörrö oikein pillastu.
  Kyllä mielestäni siinä on siitä casual sex- tyyppistä ennemmin kyse kuin, väkisin makuusta.
  Sehän on tiedettyä että hormoonit hyrrää vilkkaammin tietyssä humalan vaiheessa... ja ne pojatkin oli sen verran jurrissa että ei siinä sitä väkisin makuuta haettu.
  Minusta tuntuu että tässä nyt siltä että kukanenkin katsoo omin silmin asiaa ja se millaisia mielleyhtymiä tulee niin se on omista kokemuksista kiinni.
  Ja minä olen sen väkisin makaamisenkin kokenut.. ja ei tuo ollut sitä.

  VastaaPoista
 3. Neo: Niin totuus, mutta mikä totuus? Raiskattiinko siinä nainen vai eikö? Siitä kaiketi kaikki on samaa mieltä, että kannattaa juoda vähän vähemmän. ;)

  VastaaPoista
 4. muorista: Eihän siinä tosiaan raiskausta/väkisin makuuta haettu, sen kampanjan tilaajakin kertoi Pörrön sivuilla. Minusta se tyttö vain makaa aivan liian paikallaan ollakseen tietoinen siitä mitä ympärillä tapahtuu. Jos tyttö edes vähän liikkuisi/olisi aktiivisempi ei olisi epäilystäkään, että kyse on vain kännisten seksistä.

  Enemmistö naisista näkee tuossa raiskauksen, miehet taas ei. Sinänsä hauska ilmiö. :)

  VastaaPoista
 5. No jos liikettä tahtoo.. niin se on niin hankala sanoa.
  Raiskauksessa se olisi vielä brutaalimpaa se liike, raivokasta..
  tuo on enemmän tosiaan kännitoilailua.

  Hmm.. olenko minä mies?? no jos isännältä kysyy niin en..

  VastaaPoista
 6. Eihän tuossa kukaan ketään "tahallaan" raiskaa. Enemmän minä näen tuon videon kolmen kännisen seksinä, jossa nainen on sammunut eikä pojat tajua/välitä. Ei siis kenenkään "ammattiraiskaajan" hommana. Känniset pojat vain tahtovat pesää kun ovat sitä lähteneet hakemaan... Mutta raiskaus (tai onko oikea nimike väkisin makaaminen) kyseessä kuitenkin on, koska tytöltä on taju veks.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.