lauantaina, elokuuta 4

Kävinpäs katselemassa sambakoulu União da Roseiran karnevaalikulkuetta kukkaisviikon päätteeksi. Komeita pukuja oli! Ihania pinkkejä! Aika valkoinen-pinkki-lila painotteinen, mutta se teki kulkueesta yhtenäisen ja kerrassaan hienon. :)

Ensimmäisessä kuvassa tosin pikkutyttö joka pyöritteli hula hulaa pitkät tovit polvitaipeissa odottaessaan kulkueen tuloa. söpö :)

En muuten tajua miksi ihmiset eivät pysyneet kadunreunassa vaan toiselta puolelta katua ihmiset kavensivat tien puoleen seisten keskellä katua. Aiempina vuosina on kyllä annettu kulkueelle reilusti tilaa ja kökötetty rotvallien toisella puolella! Tai no, ainahan osa mammoista on malttamattomia ja rynnii kadulle, mutta sentään ei keskellä tietä olla oltu jakamassa katua.

Alussa on kuvia kulkueesta ja myöhemmin kuvia Keskustorilta minne kulkue päättyi ja väki sambasi/poseerasi tovin. Harmi kun vaunut eivät tulleet torille, niistäkin olisi saanut parempia kuvia.


Hikistä hommaa. ;)

Harmittaa ettei ole yhtään kuvaa tuosta asusta joka juuri poistuu kuvasta. Ne oli hienoja!

Eteen ei suinkaan tulleet katselijat vaan juomahemmot! Ärtsyjä!

Tätä kuvaa metsästin kauan!

Juomahemmot (kaverit jotka juottivat tanssioita) keräsivät talteen myös kymmenet tippuneet höyhenet. Lienee kalliita. :)


Laitan kuvat myös flickriini josta on ehkä helpompi katsella....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.