torstaina, elokuuta 16

Onkohan Annilla joku vikana... Anni on ollut tosi epäsosiaalinen ja kiukkuisen olonen pari päivää. Ei tulla ovelle vastaan ei vaikka huutelenkin. Mökötetään nurkissa, tullaan tosin pois aina välillä, mutta ei puskemaan eikä jutella. Anni myös rapsuttelee niskaa/kaulaa/toista korvaa kovasti, korvat on puhtaan näköset. Karvaa lähtee aivan hulluna ja turkkia myös nuollaan aika tarmokkaasti välillä.
Leikkikään ei innosta.

Ruokaa menee napaan ja laatikollakin ilmeisesti käydään, äsken ainekin rapisi hiekka. Kuumuus Tampereella loppui jo muutama päivä sitten ja meillä on kyllä ovet ja ikkunat auki.

Osaako kukaan sanoa mitään? Stressi? (mistä?) Vai onko Annilla vaan huono päivä/pari. En tosin itsekkään ole varmaan ollut kovin sosiaalinen viime viikkoina, ehkä Annikaan ei sitten ole? On tullut ehkä napsahdettua kissalle muutaman kerran enemmän kun normaalisti. Tosin Annikin on hyppinyt pöydällä enemmän kun normaalisti.

edit 2.20 Ainekin molemmat tarpeet on laatikkoon ilmestyneet, joten tuskin suolisto-ongelmia on. Leikittykin on vähän. :)

4 kommenttia:

 1. Ei se peppua kumminkaan nuole tavallista enempää?

  Voihan tuo olla melkein mitä vaan. Vetskulle...

  VastaaPoista
 2. Ei nuole. Täytyy nyt kattoa tuleeko kakkaa laatikkoon vai ei. Jos ei niin sitten täytyy soittaa eläinlääkärille. Ei vaan oo rahaa viedä kisua lekuriin just nyt. Kallista hommaa.

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva Annista :)
  Tietääköhän Anni itse kuinka valloittava hän on ;)

  VastaaPoista
 4. Eikös! Mä tykkää kanssa tuosta kuvasta. :)
  Eiköhän tuo tiedä, sen verta Neiti on välillä. ;)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.