maanantaina, syyskuuta 17


Näytä suurempi kartta

Stockmann meinaa sitten sulkea Tuomiokirkonkadun rakentamalla päärakennuksen ja Akateemisen väliin lisää kauppatilaa oikein kolmen kerroksen voimin. Tai ei kai heidän mielestään sitä suljeta kun kauppojen aukioloaikana siitä pääsisi edelleen läpi. Eikös Stokka ole kiinni sunnuntait ja pyhät? Voitte arvata etten ole ideasta kovin iloinen. Tuo Tuomiokirkonkadun pieni kävelykadun pätkä on ainoa kävelykatupätkä keskustan itäpäässä. Okey, siinä majailee usein joku juoppo, mutta niinhän tuppaa kävelykaduilla olemaan, eikä ne koskaan minua ole häirinneet. Sitä paitsi koko ajatus siitä, että iso kauppa noin vain rohmaisee palan katua on aika absurdia.
Lisää asiasta Aamulehdessä (1 ja 2) sekä käykää kirjoittamassa nimi alle.

3 kommenttia:

 1. 1 linkki ei näytä toimivan sellasenaan, mutta googlatkaa niillä tiedoilla mitä se antaa. Aamulehden juttua kun ei näe enää kuin välimuistista.
  En jaksanut alkaa enää säätämään tota postausta kun tuo google map jotenkin sotkee ja joudun tekemään koko postauksen uudelleen sen sijaan, että vain korjaisin linkin.

  VastaaPoista
 2. Kävin allekirjoittamassa addressin vanhana tamperelaisena. Ja tosi isot kiitos sea Lontoon vinkeistä, ollut niin kiire etten ehtinytedes kiittää...

  VastaaPoista
 3. Hienoa! Mahdollisimman moni vaan allekirjoittamaa! Ja ole hyvä, mukava auttaa toista. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.