keskiviikkona, lokakuuta 17

Olin laittamassa kissalle ruokaa kun huomasin sen olevan vähissä. Meinasin kirjoittaa jääkaapin ostoslistaan "kissanruoka", mutta muistilaput oli loppu. Menin työpöydän laatikosta hakemaan uusia kun huomasin pöydällä aiemmin korjaamani kynän. Jäin fiksaamaan kynää, mutta se oli totaalisesti menetetty (muovi murtui). Rupesin pohtimaan onko jossain uutta (ilmais)kynää ja muistin vaatehuoneessa nähneeni yhden. Mieleeni tuli myös, että vaatehuoneestahan piti hakea sukkalankaa kun villarissa on reikä.

Arjen ketjureagtiot ne on joskus hauskoja. Ja kissakin sai ruokansa. :D

4 kommenttia:

 1. Siskosi täällä vain naureskelee :D

  Harvoin sitä tulee tuolla tavalla pohdiskeltua miten arjessa ketjureaktio kulkee. Mutta kyllä sitä varmasti monesti tulee vastaavan kaltaisia tilanteita :)

  Onneksi sentään muistit sitten ruokkia myös Annin :) Olisi voinut käydä niinkin, että se mitä alkujaan alkoi tekemään olisi helposti meinannut unohtua, sellaisen piirteen minä olen huomannut omassa arjessani.

  VastaaPoista
 2. Harvemmin juu. Joskus kun unohtaa sen alkuperäisen homman alkaa purkamaan juttua tuolleen jotta muistaisi mitä oli alunperin tekemässä. :)

  VastaaPoista
 3. Joskus sitä vaan täytyy tehdä asiat monen mutkan kautta. :) Meillä on joskus kissat meinanneet jäädä ruokkimatta jonkun tuollaisen sattuman takia, mutta kovin pitkäksi aikaa poppoo ei anna itseään unohtaa.

  VastaaPoista
 4. Tuleepahan tehtyä monia juttuja jotka muuten meinaa unohtua. :D

  Anni ei onneksi ole kovin tarkka ruoka-ajoista, tosin raksua on aina tarjolla. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.