maanantaina, tammikuuta 28

Bioroskien vieminen on joskus kannattavaa. Roskakatoksesta voi löytyä aarteita kuten tämä tv-taso. Ei se ole sellainen mistä haaveilen (kunnon kirjahylly), mutta on se kauniimpi kun nykyinen rumilus.

Salama hieman vääristää väriä, ei se noin kirkas ja laikukas ole.

8 kommenttia:

  1. Itse löysin aikoinaan vanhan kirjahyllyn kaappimallisen alaosan roskakatoksesta. Kaapit olivat pitkään käytössä kissojen ruokailupaikkana ja ruokien säilytystilana.

    Vein löydön kuitenkin myöhemmin varastoon sillä Lea oppi avaamaan kaappien ovet. Viimeinen niitti oli kun löysin kokonaisen 12-packin pussiruokia riivittynä suikaleille kaikessa hiljaisuudessa. Kaikki pussit täytyi heittää pois kun ei tiennyt kuinka kauan pussit olivat olleet auki.

    Nykyinen ratkaisu on Lean harmiksi kissakestävä :)

    VastaaPoista
  2. Ei huono löyty! Itsekin olen tuolta kantanut monet tavarat esim. kesäkuvissa nähdyt rottinkiset parvekekalusteet. :)

    Anni ei onneksi kaappeja osaa availla, tosin meillä ruuat säilytetään jääkaapin päällä ja sen yläpuolella olevassa kaapissa. Hyvä jos äippäkään yltää. :D

    VastaaPoista
  3. Meillä Dillinger oli mestari aukaisemaan kaikki kaapit ja laatikot :) Hieno tv-taso! Olen itsekkin löytänyt roskakatoksesta, vaikka mitä kivaa...

    VastaaPoista
  4. Olen niin tyytyväinen ettei Annilla ole monia muitakaan tapoja mitä muilla kissoilla tuntuu olevan. Esim ei hypitä hyllyille eikä availla makkarin ovea.. ;)

    VastaaPoista
  5. Hieno löytö. Täällä maalla tosin tuollaisia ei roskiksen vierestä löydä. :D
    Kierrätys kannattaa aina. Itse tässä suunnittelen mitä kaikkea sitä voisikaan aitan vintillä olevista ylimääräisistä tavaroista väsätä..

    VastaaPoista
  6. Maalla ei tosiaan paljoa dyykkailla roskiksesta. Mutta maalla on paljon vanhoja vinttejä ja rakennuksia pullollaan aarteita! :)

    VastaaPoista
  7. Meillä on paljon ns. dyykattua tavaraa, eli roskakatoksista löydettyjä käyttökelpoisia huonekaluja jne.

    Vaikka esim. täällä missä asumme (HKI etelä) on kiellettyä jättää huonekaluja tms. roskakatoksiin niin sitä tapahtuu. Ja me olemme sitä mieltä, että tässä juuri toteutuu kierrättäminen parhaimillaan.

    Joo, ja piti sanoa, että ihan kivan näköinen löytö. Annilla oli varmaan kivaa, kun uusi vekotin piti tutkia perinpohjaisesti:-)

    VastaaPoista
  8. Itsekkään en kovin ilahdu, että ihmiset tuolla tavalla jättävät tavaroita kaatopaikalle mentäväksi, elleivät sitten tosiaan ole varmoja, että se kelpaa katoksesta jollekin ENNEN roska-autoa.

    Kaksipiippuinen juttu, mutta joissain paikoissa se onneksi toimii. :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.