perjantaina, tammikuuta 18

Jaa miksi Anni on saanut lisänimen Pitkätassu. :D


Yleensä se on etutassu joka on ojossa, mutta näyttää tuo takatassukin sopivan siihen hommaan oikein hyvin. :)

Bonuksena pari muuta kuvaa. Hassu tönkkö häntä...


...ja joku riekkuu ja repii sohvan pohjaa. Saas nähdä uskaltaako muuton yhteydessä kurkata miltä pohja näyttää. ;)


Miten muuten teillä muilla, nukkuuko kissa enemmän kun yleensä? Anni tuntuu nukkuvan hurjan paljon tällä hetkellä. Veikkaan sen johtuvan pimeästä (ja lumettomuudesta).

9 kommenttia:

 1. Enemmän? Hmmm, paljon ne kyllä nukkuu. Varmaan jopa enemmänkin kuin tavallisesti.

  Kauheethan nää kelit on meille kaikille. Paska pimeys :-(

  VastaaPoista
 2. Musta aineki tuntuu, että Anni nukkuu enemmän. Varmaan sen 20-22 tuntia päivässä. Kesällä toki on enemmän hereillä, mutta ei musta noin paljoa nukkunut viime talvena.

  VastaaPoista
 3. Meidän kolmesta kissasta yksi tuntuu nukkuvan koko ajan, välillä on hereillä sen viis minuuttia, että käy syömässä. Kaksi muuta nukkuu myös kesää enemmän, mutta niillä on aikaa myös riehua :)

  VastaaPoista
 4. Jade ja Muska vetää päikkäreitä päivät pitkät ehkä sellaiset 20 tuntia. Kukapa tuota harmaata jaksaisi katsella, itsekin on ihan naatti.

  VastaaPoista
 5. sammis: Anni tekee kanssa tuota. Herää vartiksi, max puoleksi tunniksi, syö ja vähän leikkii.

  Jade ja muska: Ei kukaan! Mä aineki hajoan ihan täysin jos se talvi ei kohta tule. Rupeen kissaksi. :P

  VastaaPoista
 6. Ihana Anni, pitkätassuinen tosiaan. :)

  Meilläkin tuntuu jengi enemmän nukkuvan kun on pimeää.. Mutta kyllä niitä silti saa nostella milloin verholaudoilta milloin vitriinin päältä. ;)

  VastaaPoista
 7. Huh, onneksi meillä kissa pysyy enimmäkseen lattiatasossa tai alle parissa metrissä. Ei siis hyllyjen päällä saati verhoissa! :D

  VastaaPoista
 8. Minusta tuntuu, etteivät ne mitään muuta teekään kuin nukkuvat! Edes ruoka ei kelpaa... ja se on kyllä jo ihan omituista. Nuo kun yleensä elävät syödäkseen.

  Yksi on varmaan virittänyt salaisen hälyttimen portaisiin, sillä se ilmestyy kuin tyhjästä aina kun lähden illalla yläkertaan. Köllii kainalossa koko yön ja aamulla siirtyy pesuhuoneen lämpimälle lattialle toiselle kyljelle.

  Yleensä keväällä kun maa on lämmennyt, ne huuhailevat ensimmäisen ulkoiluviikon tiiviisti liiterissä hiirijahdissa. Sen jälkeen kaikki kolme ovat niin väsyneitä, että nukkuvat toisen viikon putkeen. Tällaisilla ilmoilla käyvät korkeintaan haistelemassa ilmaa ulkoportaalla.

  VastaaPoista
 9. Heheh, jo on kavereita. :)

  Annikin syö hieman huonommin, en tosin tiedä onko kyse ilmasta vai merkistä. Ennen tuntu kaikki menevän, nyt nirsoillaan eikä suosikkimerkitkään tunnu menevän aina kunnolla. Vaan äippä ei tuohon lankea, kuppiin menee ja sitten on syömättä jos ei syö. ;)

  Annilla taas on hälytys jolla se tietää koska menen nukkumaan, jotta voi aloittaa sen puolen tunnin rallin! Toinen on näin iltapäivällä kun herään...onneksi vasta kun olen herännyt.

  Moni sisäkissa tuntuu ulkoilulomien jälkeen olevan veto pois. Annille kävi samoin kun maalta tultiin. Viikko oli oltu maalla (pihalla monta tuntia päivässä) viikset ojossa joka raksahduksesta. Kotiin kun pääsi niin piti sitten nukkua univelka pois. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.