sunnuntaina, tammikuuta 13

Kuten pitkäaikaset lukijat on huomanneet meillä ei tapahtu ainoastaan kissalle ja sealle vaan hiiretkin saavat osansa jännittävästä elämästä kissaperheessä. ;)

Tuossa ennen joulua kun kuusi otettiin pois piiiitkästä paketistaan Anni innostui leikkimään lootalla, sinne kun mahtui juuri kaponen kisu. Tuli viskottua boksin sisään jos mitä lelua jotta saisi kissan kömpimään aina syvemmälle.
Mutta kun itse jouluaatto tuli haluttiin tietenkin paketti pois maisemista ja se päätyikin kellarikoppiin. Tänään Nuuttina oli aika hakea se sieltä ja purkaa kuusi takaisin laatikkoon. Vaan mitä tipahtikaan laatikosta kellarin lattialle! Hiiri! Toinen raukka viettänyt joulunsa pimeässä kellarissa ihan yksin! Ja ajatella jos en olisi huomannut toisen ilmestymistä ja raasu olisi jäänyt kellarin kylmälle lattialle. Onneksi huomasin hiirun ja tämä matkasi iloisena taskussa takaisin sisälle ja kissan kynsiin. ;)
Kaivattu kaveri olikin. Ihmettelin nääs eilen imuroidessa (lelut kerättävä ennen imurointia) missä yksi hiiri mahtaa olla. Lopulta löysin työpöydän laatikosta yhden risan ja oletin sen olevan se, vaikka takaraivossa kyllä supistiin ettei kyse ollut kaipaamastani hiirestä.

Onnellinen oli onneksi tarinan loppu tai ainenkin toistaiseksi, ennen kun Anni pistää rakkaan lelunsa risaksi. :D

2 kommenttia:

  1. Minä olen myös huomannut, että kissasta leikki muuttuu hauskemmaksi, kun se saa kaivella jotakin lelua pahvilaatikossa.

    VastaaPoista
  2. Mitä hankalammassa paikassa lelu on, sitä hauskempi on leikki. Haastetta pitää olla. Kissat rakastaa aivotyöskentelyä, siksi puolipiilottelenkin Annin leluja tarkoituksella. :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.