sunnuntaina, helmikuuta 3

Vihdoinkin se on ohi! Tajunnavirtapelissä on kaikki sanat ja loppuratkaisukin! Eipä siinä mennytkään kun viikko (en tosin ihan joka päivä tahkonut). Et kiitos Outi. ;)
Jos jollain on joku sana hukassa niin kysy ihmeessä, suoraa vastausta en anna, mutta hyviä vinkkejä. Ohje itse peliin. Älkää välittäkö goekätköjutuista, niitä ei tarvitse ratkasuun tai pelin pelaamiseen. Muistakaa google ja wikipedia on ystäviä. ;)

Nyt meikä menee keittämään kupillisen teetä jonka juon uudesta ihanasta kupista. Joskus aikanaan ajattelin hommaavani sarjan jotain tiettyä kuppia, mutta ei siitä mitään tullut ja myöhemmin homma vähän repesi tassusta. Kuvassa vain osa kupeista, lähinnä lempparit. :)

4 kommenttia:

 1. Lululla ja Lealla ei ole noin läheistä kontaktia lumeen kuin Annilla. Talvikelillä ne ovat mieluusti sisäkissoja ja sohvanvaltaajia ;)

  VastaaPoista
 2. Monet kissat on tyytyväisiä kun saa nukkua sisällä koko talven. Vaan eikös teilläkin ole parveke? Sataakos sinne lunta? Sieltä se Annikin alotti. :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä parveke, mutta ollaan tavattu talvikaudeksi se jättää rauhaan.

  On ehkä omistajankin mukavuuden halua, mutta en tahdo seisoskella parvekkeella kun kissat miettivät tulevatko ulos vai ei ;)

  VastaaPoista
 4. Kato siivouspäivänä tuuletat avaamalla parvekkeen oven ja menevät jos menevät, jos ei niin ei. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.