torstaina, maaliskuuta 13


Nuuh nuuh, taitaa olla kevättä ilmassa kun Anni tykkää istuskella avoimen oven ääressä. Parvekkeellekin pitäisi päästä jatkuvasti ja sieltä ei sisälle tultaisi vaikka äipän varpaat jäätyy. Eilen Anni pyydysteli jo jotain verkon välistä. Liekö ötökät heränneet?

Alla kuva Annin lempipallosta. Tuo ja sen lähes identtinen kaksonen, on oikeastaa ainoa pallo josta Anni tykkää. Pyörii hyvin ja pienellä tassun heilautuksella lähtee liikkeelle ja lujaa. Muutamana aamuna olen kyllä miettinyt olisiko parempi ollut ottaa yöksi pois, mutta kun sinnikkäästi pitää silmiä kiinni uni tulee yleensä takaisin. On tuo "pingispallo" kuitenkin hiljaisempi kun superpallo.


Otan muuten edelleen vastaan vinkkejä äikän kurssin kirjaksi. Saatiin lisäaikaa pääsiäisen yli. Huomenna varmaan menen käymään kirjastossa uudelleen. Lainasin tosiaan muutaman kirjan, mutta ei jostain syystä oikein mikään niistä innosta tarpeeksi. Liekö Seitsemän veljestä syönyt lukuinnon kun uusi suomennettu Potterikaan ei tunnu maistuvan! Saa myös vinkata hieman paksumpia kirjoja, mutta ei yli 200 sivusia. Paksumpi kirja pitää sitten olla niin hyvä, että sitä ei malta laskea käsistä. ;)
Viime vuosina olen lukenut lähinnä Kaari Utriota, Potteria ja sitten sellaista perusnaisten hömppää. Eli mitkään todella vakavat kirjat eivät ihan hirveästi innosta. Jostain syystä miesten kirjoittamatkaan ei monesti maistu.

5 kommenttia:

 1. Sähläsin ja laitoin kirjasuosituskommentin tuohon edelliseen postaukseesi! Sori :).

  VastaaPoista
 2. Np, kyllä se sieltäkin löytyy. :)

  VastaaPoista
 3. Richard Bach; silta yli ikuisuuden..
  miellyttävä filosofinenkin kirja.

  VastaaPoista
 4. Itse olen tykännyt Unity Hall'in Tuulen laulu kirjasta. Olen lukenut sen moneen kertaan. Juoni on historiallinen romaani Karibianmeren orjasaarista, jossa päähenkilö kasvaa nuoresta tytöstä iäkkääksi naiseksi.

  Kaikki ei välttis kirjasta tykkää, mutta itse lainaan sen kirjastosta aina silloin tällöin; ja luen uudelleen.

  VastaaPoista
 5. Valitettavasti se kirja pitäisi löytyä tuolta (kuvassa) listalta, muut ei kelpaa.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.