tiistaina, maaliskuuta 25

Roskien vieminen kannatti taas! :D
Löytyin tuommoinen kaksiosainen kirjahylly roskakatoksesta. Ensin tosin katsoin, että kyseessä olisi kolme osaa kun toinen osa oli sahattu kahtia. Kysyisinkin lukijoilta onko tuohon korjaamiseen mitään hyvää ratkaisua? Pysyisikö jollain liimalla? Jotain nauloja joita saisi piiloon? Mistä ostaa? Tuo sahauskohta on toiseksi ja kolmanneksi alimman hyllyn välissä joten painoa päällä on. Tällä hetkellä välissä ei ole mitään kiinnikettä ja yläosa pysyy paikallaan vaikka vähän heiluttaisi tai liikuttaisi. Olisi kuitenkin ihan kiva saada tuo oikeasti kiinni ja siistiä reunaa. Siistiminen ei tosin taida onnistua kun maalin kanssa. Jossain vaiheessa tuon voisi kyllä maalata sillä asunnossani ei ole mitään harmaata. Maalit tuppaa vaan olemaan kalliita. :( Kaikkia vinkkejä korjaamisen suhteen siis otetaan vastaan.

Annikin tykästyi hyllyihin. Annoin kissan hyppiä hyllyissä ja siirsin äsken tuon ehjän hyllyn kiipeilytelineen viereen. Tällä hetkellä noille ei varsinaisesti ole paikkaa eikä käyttöä. En viitsi alkaa täyttää niitä tavaroilla kun muutto kerran on edessä muutaman kuukauden sisällä (kerroinko, että sain "häädön"?). Uudessa kodissa nämä toivottavasti pääsevät oikeaan virkaansa eli kirjahyllyksi. Saas vaan nähdä onko Anni samaa mieltä vielä silloin jos annan sen nyt hyppiä noissa. ;)

4 kommenttia:

 1. Täh, häädön?? Kuinka jos saapi kysyä? Onpa kummaa touhua...

  Auttaisikohan hyllyyn jos poraisi pienet reiät kumpaankin osaan, noihin "seiniin siis" ja sitten puutapeilla kiinni? Ymmärrätkö yhtään mitä tarkotan? Samaan tyyliin on ihan perus itsekoottavissa huonekaluissa liitoksia, esim laatikoissa ja tuoleissa jne jne. Kannattaa laittaa useempi puutappi, ja mieluummin pitkiä kuin lyhyitä kun on iso huonekalu kyseessä. Niin ja (puu)liimaa niihin reikiin vielä varmistamaan pysyvyys. Meillä on jokin porakin, jos tarttet jelppiä. =o)

  PS. Minnekäs muutat??

  VastaaPoista
 2. Joo, siis katsos kun tämä on opiskelija-asunto ja ne eivät toasilla sitten laskekkaan iltalukiota enää opiskeluksi vaan menevät Kelan päätösten mukaan. Voisin vannoa, että ennen toas kelpuutti iltalukion, mutta säännöt on sitten kai tiukentuneet. Ja ilmeisemmin vts jonka kautta uutta kotia haen ja jolle sanoin ettei mulla ole oikeutta asua tässä (jotta asunnon saanti nopeutuisi) oli soittanut toasille ja nyt toasikin tietää ettei mulla ole lupa asua tässä joten on 6kk aikaa muuttaa pois. :)

  Tuota puutappi-ideaa siskon kanssa eilen pohdittiin. Varmasti fiksuin ja siistein tapa. Mulla ei vaan ole sitä porakonetta. ;)

  ps. Hervantaan.

  VastaaPoista
 3. Muuten tuohon muuhun tuskailuun..

  kirjoita mielipidekirjoitus esim. siitä kuinka asiakas joutuu maksamaan liikkeen laskutuskämmit..

  ja silloin voi päästellä eikä tartte kaikkia sanoja säästellä..

  Toinen tietenkin on tämä sossuntoiminta.. sitäkin voi ja saa ruotia.

  VastaaPoista
 4. Johan kiertotien keksit, kyllä sinne muuhunkin tuskailuun voi kommentoida, en vain julkaise niitä. Täällä ne toki tulee julki. :D

  Periaatteessa siinä on minunkin kämmiäni seassa. Minä kyselin alunperin sossusta onnistuuko semmoinen käynti siellä firmassa ja sossu sanoi eiköhän kunhan selvitän onko korvaavuuksia ja miten laskut muuten menee. Firmassa sitten sanoivat sossun kanssa asioimisen olevan tuttua kauraa ja lupasivat hoitaa asian. Sossusta oli kuitenkin sanottu ettei asiasta oltu sovittu, eikä oltukkaan sen työntekijän kanssa eikä kirjallisesti. Lopulta lähettivät tosiaan laskut minulle... En sitten tiedä mitä oma sos.työntekijä olisi sanonut jos laskut olisi mennyt suoraa hänelle, olisiko muistanut meidän keskustelua. Ehkä ei kun ei tainnut muistaa kun minä asiasta soitin. Nyt olen kuitenkin menossa sinne ja ajattelin vähän virkistellä muistin, tosin sossun muisti on aina mitä on, etenkin jos lupaavat rahaa.

  VastaaPoista