tiistaina, huhtikuuta 8


Muru hopeinen laku: Taivaallinen! Olin ihan unohtanut miten hyvää lakujäätelö on! Tai eihän murussa itse jäätelö lakua ole vaan päällinen ja sydän. Tässä maistui mielestäni hienoinen hopealaku, mutta en ole syönyt aikoihin tavallista lakua jäätelössä joten en osaa sanoa onko eroa. Törkeän makea sydän voi olla jollekin liikaa, mutta minulle mikään ei koskaan ole liian makeaa. :D Seuraavalla kauppareissulla lisää!

Kingis mustikka: Jos muru hopeinen laku oli taivallinen niin tämän oli sitten ihan vastakohta. Tummaa suklaata päällä, sisus teollista mustikkaa, en tunnistaisi mustikaksi ellei päällä lukisi, sydän ällöttävää tummaa makeaa suklaata. Ei enää ikinä.

Kingis rouhe manteli: Mantelijäätelöä, mantelipäällinen+sydän ja mantelirouhetta. Päällä ollut mantelirouhe olisi voinut olla tiukemmassa kiinni, nyt puolet rapisi pöydälle. Mantelikuori olisi voinut olla hieman paksumpi, nyt ohut kuori hukkui jäätelöön eikä pahemmin maistunut. Yllättävän hyvä jäätelö vaikken mikään suuri mantelin ystävä ole, makea muttei liian, paitsi mantelisydän joka oli tosi makea, mutta niinhän ne tuppaa sydämissä olemaan. Ei siis yhtään huono, saattanen ostaa toisten.

2 kommenttia:

  1. Lakujäätelö - YÖKS!
    Mustikkajäätelö - mitä ihmettä..??!

    Olet sinä kyllä melkoinen jäätelönmaistelija. Onko kaikki Suomessa myytävät jäätelöt sinulle tuttuja?

    VastaaPoista
  2. Laku nam! :D Mustikka ei todellakaan tässä tapauksessa, hyviäkin mustikkajätskiä tosin on esim. Aino.


    Kyllähän noita uutuuksia tule aina ostettua, olen aika perso jäätelölle. ;D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.