torstaina, huhtikuuta 3

Pakastealtaaseen on ilmestynyt uusia jäätelöitä!

Magnum Mayan Mystica: Näitä uusia Magnumeita oli muutama erilainen, tämä oli ainoa jossa ei ollut tummaa suklaata joten nappasin sen. Suklaajäätelöä ja kanelin, muskotin ja hunajan makuista maitosuklaakuorrutetta. Ensimmäinen mikä tuli tuoksusta mieleen oli joulu, liekö kaneli ja muskotti asialla. Maku oli kuitenkin hyvä. Päällinen oli suht normaalimaista suklaata. Odotin sisusjäätelön olevan makeaa, mutta kappas, se ei ollutkaan! Ei mikään raikas hedelmäinen jäätelö, mutta suklaajäätelöksi yllättävän kevyen oloinen. Ostan toisten.

Classic suklaa-aprikoosi: Maitosuklaa kuorrute, suklaakermajäätelö ja aprikoosipaloja. Hmm...todella mitään sanomaton jäätelö. Päällä perinteinen maitosuklaa, seassa saattoi olla jotain appelsiinimaustetta tai sitten ei. Sisusjäätelö oli suklaata ja seassa olevinaan aprikoosipaloja. Todella laimean makuinen, en olisi suklaaksi osannut kuvitella jos olisin silmät kiinni syönyt. Paketti on jostain syystä myös hyvin luotaantyötävä, etenkin nuo "saksalaiset" suklaapalat. Ei päädy koriin toista kertaa.

Muru tryffeli: Suklaakermajäätelöä appelsiini-nougat-sydämellä, suklaa kuorrute. Emmä tiedä mikä tästä tryffelin teki, mutta aika perusmuru oli kyseessä. Suklaa päällinen muruineen, suklaajäätelö sisus ja suklaasydämmessä appelsiinimainen maku. Ihan ok.

4 kommenttia:

 1. Ei saa! Näin illalla varsinkaan kun ei enää mikään kioskikaan ole auki! Mutta ei saa muutenkaan!

  VastaaPoista
 2. Sorry! :D
  Varotus, lisää on tulossa. ;)

  VastaaPoista
 3. Ka-ka-kaneli ja mu-mu-muskottia..?
  Siis ihan oikeesti jäätelössä?!?
  Ou mai gaadddd..!!!

  Tällainen vaniljajäätelön ystävä on ihan huuli pyöreänä! ;O

  VastaaPoista
 4. Niin siinä paketissa luki. :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.