maanantaina, kesäkuuta 23

Kaisa Lekalta tälläisen ensimmäisen kerran bongasin tai siis Kaisa oli piirtänyt kuvan missä oli bongannut tälläisen, neulegraffitin. Olin ihan myyty! Googlasin ja löysin hienoja sivuja aiheesta. Mielettömiä vinkkejä erilaisista graffiksista joista ehdoton suosikkini on tosiaan tuo tiikeripötkylä.

Vihdoinkin hieno kohde kaikille epämääräisille lankakeränysille! Ei kun siis vihdoin testaamaan asiaa. Ötökkä syntyi eilen illalla, ohje omasta päästä kokeilemalla (vartalo suoraa, korvat virkattuja pylväitä, häntä virkattu). Hieman meni kokeiluksi etenkin silmien kohdalla ja kirjaillessa knitta! kylkeen. Minä tommosia osaa oikeaoppisesti. :D Hieno siitä kuitenkin tuli, ainenkin noin ensikertalaiselle. Mätkäsin sen tuohon oman parvekkeen kaiteeseen aamulla jotta sain kunnon kuvia. Kaksi ylintä siis ihan oman parvekkeen turvissa.

Jännin kohta tietysti oli kun tuo ötökkä piti neuloa kiinni julkiselle paikalle! Olin jo ennen tekoa päättänyt piristää Tampereen pääkirjaston Metson kaidetta tuolla. Metson väki voisi jopa ymmärtää tuollaista taidetta. Homma osottautui luultua helpommaksi! Siinä olevinaan nojailin kaiteeseen ja suhautin neulalla menemään...tuskin kukaan ohimenevä taisi tajuta mitä tein. Vihellellen kirjastoon ja ulos tullessa naamalle "ooo mikä tossa on?"-ilme ja pari kuvaa. Harmi kun kännykkäkuvat on hieman huonoja, mutta voinpahan todistaa, että siellä se on!

Nyt haastankin kaikki neulojat mukaan! Tehkää ötököitä tai pötkylöitä tai mitä ikinä mielikuvitus suo ja käykää neulomassa ne kiinni julkiselle paikalle. Kaiteet on loistavia paikkoja, ovenkahvat ja muut sellaiset myös, sieltä Masqueraden sivuilta saa paljon vinkkejä. Koska en tiedä miten laillista tuollaisten virittely on, kehotan välttämään liikennemerkkejä ja niihin lukeutuvia. Patsaiden koristelusta ei välttämättä myöskään pidetä ellei sitten osaa tehdä sitä todella taitavasti. Kannattaa kokeilla, joko se lähtee tai sitten se jää. Onpahan ilahduttanut jotain ohikulkijaa! :)
Vien haasteen henk.koht. neuletiheyteen, tamperelainen äiti kun on ennenkin koristellut lähiseutuja. Muutkin ovat toki enemmän kun tervetulleita osallistumaan! Jos osallistut laita toki linkkiä kommentteihin.

6 kommenttia:

 1. Älyttömän hauska idea - kahden eri maailmasta tulevan asian lyöminen yhteen, neule+graffiti :-D Suu sanoo "hihii!"

  VastaaPoista
 2. Siitä vaan sitten neulomaan ja jos ei muuten niin pimeän tullen kaupunkia valtaamaan. ;)

  VastaaPoista
 3. Aivan ehdoton! WAU! =oD Täytyi heti mainostaa tätä käsityöintoiselle äidillenikin! *naur*

  VastaaPoista
 4. Toi tiikeri on kyllä niiiiin söpö. :D

  VastaaPoista
 5. Hauska ja piristävä idea.Täytyy kokeilla ensin vaikka itselle johonkin putkeen ja sitten siirtyä julkisiin paikkoihin...

  VastaaPoista
 6. Kotona parvekkeen kaide, tuolinjalka tai joku kahva. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.