tiistaina, heinäkuuta 1


Kävin tänään Anni-kaupassa (lue Musti ja Mirri). Raksua menin ostamaan ja katsomaan olisiko pieniä labyrinttipalloja kun tuo yksi tyhjennetään hetkessä, eikä sinne viitsi hirveästi tunkea namia kun muuten ne tulee kerralla. Ei ollut palloa, mutta kirjasi minut ylös josko seuraavan tilauksen yhteydessä tilaisivat.

Siinä tiskillä katselin noita ihania tunnuslaattoja joita olen aiemminkin ihaillut, muistin niiden vain olevan hintavia. Vaan mitä! Seitsemän euroa tuollainen kissan kokoinen laatta! Pakkojan se oli ostaa kun heillä oli vielä aivan sairaan ihana pinkki, sydän. Menetin ihan sydämeni tolle. ;)


Annikaa ei siitä pahemmin piittaa, panta korkeintaan tuntuu vähän hassulle. Ei tuota pantaa ole tarkoitus näin kaupungissa käyttää, maalla sitten kun sinne parin viikon päästä mennään. Valjaisiin tuon voisi myös siirtää kun ei maalla ole, vaikka eipä tuo kissa ole valjaissa rimpuillut ja jos rimpuilisi ulos valjaista niin sehän jäisi valjaisiin. Vaan on se niin söpö! Toisella puolella on siis puhelinnumero, sitä en teille näytä. ;P

knit sean puolella uusi postaus.

2 kommenttia:

  1. Vitsi tuo sydän on tosi pähee. Olis varmaan tosi katu-uskottava koriste Lulun ja Lean valjaisiin. Kuinka kauan kaiverruksessa oikein meni, vai saitko heti mukaan?

    VastaaPoista
  2. Mä luulin kirjottaneeni tänne tosta, mutta kirjotin vissiin vaan irkkiin. :D

    Tuo tehtiin odottaessa, aikaa meni ehkä kolme minuuttia? Siinä se pyöräytti sen samalla kun laskutti minua. :) Vaihtoehtoja oli myös paljon, eri värejä varmaan kymmenen, muotoja useampi ja fonttejakin löytyi.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.