lauantaina, lokakuuta 18


Käytiin Annin kanssa furmistelemassa oikein kunnolla. Käytiin me yksi ilta vähän tossa pihassa testaamassa, mutta nyt mentiin tuohon viereiseen puistometsikköön.

Viidellä vedolla näin paljon! Todellakin hintansa ja kehunsa värtti!


Löydettiin vahingossa siitä polun vierestä (meidän naapuritalon takaa) semmonen oravapaikka. Siinä oli joku penkki ja ilmeisesti minimaalinen "koira-aitaus" (5m x 5m?), mummot on nähtävästi tuoneet siihen myös hurjasti pöniköitä missä on pähkinöitä oraville ja niitä siinä olikin varmaan lähemmäs kymmenen! Hervannassa on muutenkin tosi paljon kesyjä oravia, mutta tuo oli jo hassua. :)

Otin pienen pätkän videotakin niistä, Anni viis veisasi koko kurreista eikä nekään Anniin pahemmin reagoineet. Siinä me penkillä muutaman metrin päässä istuskeltiin pitkäkin tovi ja oravat puuhasi omiaan. Anni tykkäsi kun sai rauhassa tutkia ympäristöä eikä äiti pakottanut mihinkään suuntaan. Mennään kyllä toisteki!

8 kommenttia:

 1. Ihana tämä uusi ulkoasu! Ja aivan upea Annikuva <3

  VastaaPoista
 2. Taustaväriä piiiitkään pohdin. Olisi tehnyt mieli harmaata, mutta se ei jotenkaan sopinut tuohon kuvaan, vaaleanpunaistakaan ei viitsinyt taas, joten ehkä tämä oranssi, vaikka se vähän pakkoratkaisu olikin. Eiköhän silmä totu ja jouluksi saa taas jo vaihtaa. ;)

  VastaaPoista
 3. Mikä on tuo harja jota kehutaan ja missä sitä myydään? Minulla on kolme kissaa, joten hyvä harja olisi todella tarpeeseen=D

  VastaaPoista
 4. Kyseessä on siis Furminator (Furminaattori), googlaamalla löytyy paljon etenkin eng. tietoa. Kyseessä on harja joka poistaa pohjavillaa ja irtokarvaa todella tehokkaasti. Löytyy eläinkaupoista mm. Mustista ja Mirristä, tosin on niin suosittu ja juuri Suomeen saapunut, että voi joutua varaamaan tai myyvät ei-oota. Itse varasin Mustista ja Mirristä ja sain muutamassa viikossa. Aika hintava on, tuo lila kissakoko maksoi 40e, mutta on todellakin tehokas kun mikä! Meillä on kokeiltu vaikka mitä harjoja ja karsta on ainoa joka on hieman tehonnut ennen tuota furmista. Suosittelen siis ehdottomasti!

  VastaaPoista
 5. Furminaattoria kannattaa etsiä Huuto.netistä. Huusin juuri lilan harjan 25 €, ja päälle tulee postikulut 6 €. Joten netistä saa ehkä vähän edullisemmin.

  VastaaPoista
 6. Joo, itsekin katselin huuto.netistä, mutta silloin ei liloja ollut. Ulkomailta saisi vielä halvemmalla jos osaa tilata. :)

  VastaaPoista
 7. Ostin tuon Furminatorin huuto.netin kautta(maksoi yht.27e)Tänään sitten kokeilin ja oli muuten tosi hyvä.Lähti karvoja niinkuin sinunkin kissaltasi.

  VastaaPoista
 8. Hyvä karvattomia hetkiä sinne. ;)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.