torstaina, marraskuuta 13


Wauhtitassun tyypit haasto meidät tähän viiden omituisen tavan juttuun.

“Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä (tai kissaa), jotkan haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset (kissat) tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.”


1. Kun kastelen kukkia on Annin ihan pakko päästä nuuhkimaan pitkänokkaisen kastelukannun kärkeä. Sitä ei nuuhkita kun se on hyllyllä paikallaan, vain kastellessa kukkia.

2. Annin hännällä on ihan oma elämä. Olenkin nimennyt sen Vienoksi.

3. Tässä uudessa kodissa meidän olohuoneen muovimatto on hieman irti juuri oven edestä. Aina kun Anni kävelee huoneeseen/huoneesta kuuluu nap nap nap. Kun Anni juoksee ovelle vastaan tai muuten rallaa kuuluu tum tum tum! Tämä ei ole mikään tapa, mutta se on vaan niin hassua kun kissa ei olekkaan hiljainen kulkija. :D

4. Anni tykkää treenata tassulihaksia avonaisella pahvilaatikolla. Ihmisten kielellä Anni taputtaa/rämpyttää pahvilaatikon heiluvaa läppää etutassulla.

5. Anni tykkää juustonaksuista, ne syödään ihan kunnolla, juustopalloja Anni nuolee kunnes ne ovat ihan loppu. Myös jugurtti on herkkua, äitin syödessä jugurttia juoksee Anni paikalle odottamaan, että saa nuolla purkin.


Enpä taida haastaa ketään kun en muista enää kuka on tehnyt ja kuka ei. Nappaa toki jos kisullasi on kummia tapoja, niitä on hauska lukea. :)

Kuvassa Anni jäi parvekkeelle jumiin kun ei totellut käskyä "sisälle!".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.