torstaina, joulukuuta 18


Lupasin joululahjavinkkejä. Tässä niitä siis.
Tämmönen putki on ollut meillä ihan törkeän suosittu. Nyt kieputtelin siihen lankaa ja saatiin mutkaputki! :D


Toinen mikä meillä on jatkuvassa suosiossa on ufo. Se löytyi koirapuolelta, mutta pienin on kissalle oikein sopiva. Tämä toimii etenkin fiksuille kissoille joille labyrinttipallotkin on liian helppoja. Tällä hetkellä tuolla on jotain perusraksua joka on Annista ihan mielettömän hyvää, kissa tyhjentää ufon yhdessä illassa.

Ja hiiriä tietysti, jokaisen kissan pitää saada hiiriä joululahjaksi! :)

6 kommenttia:

 1. Mä haluaisin ostaa tuollaisen putken Vilpertille. En vain oikeen tiiä, että tykkääkö. On välillä niin kranttu lelujensa suhteen. Oliko tuollainen putki kauhean tyyris?

  VastaaPoista
 2. Tuo putki maksoin Nekalan löytöliiterissä kympin verran, samoissa hinnoissa se on eläinkaupassakin. Muitakin malleja on, mutta ne on olleet aika hintavia. Mustissa ja Mirrissä ei kai tuota halpaa mallia ole, mutta joissain muissa eläinkaupoissa kaiketi on.

  Jos ei tykkää, niin eiköhän sen saa kaupattua jollekin kissaihmiselle? ;)

  VastaaPoista
 3. Tuo ufo on kivan näköinen lelu.Pitäisköhän kokeilla myös meidän kissoille.

  VastaaPoista
 4. Se on kiva, Anni tykkää tuosta paljon enemmän kun pallosta. :)

  VastaaPoista
 5. Sehän totta, että jos ei tykkää, niin eteenpäin vain :) Vilpertti ei esim tajunnut noita älyleluja (ostin sille sellaisen pallon).. Annoin sen sitten vanhempieni koiralle :D Eikä häntä haittaa yhtään, vaikka pallossa on hiiren kuvia :)

  Ei tuo kauhean kallis kyllä ole.. Pitänee käydä ostamassa.. ;)

  VastaaPoista
 6. Elukat (etenkin kissat) on joskus vähän hassuja. Joskus ne tajuaa vaikeankin jutun, mutta helppoa ei pienet aivot käsitä millään. :D Onneksi kissojen ja koirien lelut on helppo myydä eteenpäin, joku eläin ne aina tajuaa. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.