torstaina, joulukuuta 11


Olin tippua tuolilta, jos olisin semmosella ollut, eilen illalla kun menin takaisin keittiöön pari tuntia sen jälkeen kun annoin Annille ruuan. Koko kuppi oli tyhjä! Hetken mietin olinko edes ruokkinut kissaa vai mitä oli tapahtunut?!
Anni ei ikinä ole syönyt kerralla kaikkea, ei edes possun sydäntä. Ei vaikka olisi kuinka nälkäinen. Ensin käydään nuuhkimassa ruokaa ja ehkä litkimässä liemet, myöhemmin syödään vähän, yöllä vähän ja joskus loput vasta seuraavana päivänä/iltana.
Tässä Gourmetissa oli jotain. En tiedä mitä, mutta jotain. :D


Nämä joulukalenteri namit sitä vastoin ei ole Annin mieleen. Ei edes tämä hassu tonttuhattu.

5 kommenttia:

  1. Hipsun mami kertoo: meillä Hipsuu iskee myös nykyään tuo gourmet ruoka, joko noissa pusseissa tai mieluiten pienissä purkeissa ja niin annosteltuna, että puolet aamulla ja puolet illalla. Välissä ois suotavaa tarjota hyppysellinen jotain muuta.
    Vähänkö ovat valikoivia nämä meidän neidot.
    Saa nähdä kun pikkuveikka saapuu, alkaako ruokailussakin tulla kiire.

    VastaaPoista
  2. Mun vanhempien kissa ei syö yhtään mitään muuta ku tuota gourmetia purkista. =)

    VastaaPoista
  3. Gourmeteissa on siis joku juttu. :D

    Anni kyllä onneksi syö muutakin, eilen tarjosin Latzin rostedia (sai paketin halvalla kun se oli avattu, kaikki pussit ehjiä ja tallessa) ja sekin meni nätisti. Muissa ei vaan tuo vauhti ole yhtä huikea. :)

    VastaaPoista
  4. Meillä kanssa Gourmet on suosikkiherkkua.. Yleensä Gourmetia saakin vain juhlapäivinä ja muina erikoishetkinä.. Eipä kauaa purkissa pyöri ja sen jälkeen hurina on melkoinen :D

    VastaaPoista
  5. Kissat on välillä ihan hassuja. :D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.