sunnuntaina, tammikuuta 18


Villikissasta haastettiin meidän hauskaan kissajuttuja kuvameemiin. Tarkoitus on siis kuvailla kotoa kaikki kissajutut. Ehdottomasti mukana! Tykkään nähdä toisten koteja ja omaakin on kiva kuvailla. :)


Meillä näitä kissajuttuja on yllättävän vähän, itsekin hämmästyin!


Lähinnä siis jääkaappimagneetteja (tuo itsetehty on matoselta, sööpöö!)


Tämä on ajautunut jostain, en tiedä mistä.


Ainoa kissamuki mukifanilla on kylkiäinen, apua!


Edes koristejuttuja ei ole kun nämä.


Kissapelikortteja on kahdet, kuvassa näkyy vain toiset.


Pikkusiskon tatuointi meillä, ei tosin minun. :D

Haasta mukaan seuraavat kaverit

Lulu, Lea ja Lotta
Perditan jengi
Herra Mäykynen (jonka luen edelleen Mäkysenä!)
Yks vapaavalinnainen, eli sinä joka haluat osallistua tähän nappaa tämä! :)

11 kommenttia:

 1. Nyt ollaan me osallistuttu. Aika monesta paikaa niitä kissa-aiheita löytyikin :)

  VastaaPoista
 2. Mukavastihan noita kissajuttuja löytyi.
  Tuo kissantassunjälki-tatuointi on tosi hauska.Saako ideaa lainata, kun olen harkinnut toisen tatuoinnin ottamista(saa nähä tuleeko otettua kuitenkaan) =D

  VastaaPoista
 3. No NYT. Olen miettinyt tatskaa ainakin 15 vuotta: mikä on aihe jota jaksan loputtomiin? Ja aihe on pysynyt samana koko ajan: musta kissa. Mutta minkätyylinen? Sen arpomiseen on nyt mennyt aikaa ja ehtoopuoli ja toinen. Mutta kissantassun jäljet, HMMMM! Mullahan on ne jo yhdessä teepparissakin. Ihan hyvin toimii. Voisi pärjätä tietty myös yhdellä jäljellä joka on niinku kissan leimaama: tää ihminen on mun! *pläts*

  VastaaPoista
 4. L-L: Tuunkin vilkuilemaan ihan just. :D

  Villikissa: Eiköhän tuota saa kopioida, pikkusiskokin nappasi nuo jostain netistä. Kolme laittoi kun on onnenluku kuulma. :)

  zepa: Kissatatska olisi kyllä mulla listalla jos ei olisi meriaiheet (delfiini ja merihevonen). Esim. tämä tai joku muu tuon tyylinen musta ei niin oikean näköinen. Täältä löytyy myös paljon hyviä mustavalkosia.

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta. Meillä nähtävästi ollaan niin huonoja kissaihmisiä, että kissa-aiheisia juttuja ei herra Mäykysen lisäksi taida olla. Pitäisi varmaan hiukan tsempata tuolla saralla ja hankkia jotain... Haasteeseen osallistuminen taitaa nyt kuitenkin siis jäädä, pahoittelemme.

  VastaaPoista
 6. Ei mitä. Minäkin vähän pelästyin kun ei meilläkään kissajuttuja ole, mutta löytyi sentään muutama. :D

  VastaaPoista
 7. Kommentoin vanhaa ja pahoittelen sitä, mutta voi ihana tuo Latz-kissamuki! Hajotin juuri mielimukini ja googlailin sille korvaajaa, niin tietenkin se söpöin muki on sellainen, jota en oletettavasti voi saada mistään. En tajua, miten tuollainen kylkiäinen on mennyt minulta aikanaan ohi, kun on vieläpä suosikki latz-kuvallani :)

  Täälläkin on muuten harkittu kissantassutatuointeja kunnianosoituksena omille kissoille jo monta vuotta.. Ainoa, mikä epäilyttää, on niiden yleisyys. Tuntuu, että kunnianosoitus kärsisi, kun joka toisella tulee vastaan esim. rintoihin tatuoidut kissantassut, jotka räppäri Eve joskus toi muotiin :/

  VastaaPoista
 8. Ei mitä, mulla tulee ilmoitus joka kommentista sähköpostiin joten löydän nämä vanhat siinä missä uudetkin. :)

  Noita Latz-mukeja on musta ollut kylkiäisenä tuonkin kampanjan jälkeen. Kannattaa pitää silmät avoinna, voipi olla, että tulee uudelleen. On varmaan kolmekin kampanjaa nähnyt.

  Oikean tatuoinnin valkkaaminen on monesti hankala homma. Ja vielä mihin se laittaisi! Itse otin delfiinin vielä kun se ei ollut muotia, nyt ärsyttää kun joka toisella on semmoinen, mutta minkäs teet... Merihevosta onneksi harvoilla on.
  Miten olisi joku kissasiluetti? Tuossa aiemmassa kommentissa laitoinkin linkin aika hienoihin tatuointeihin. :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos vinkistä, täytynee vahdata Latz-kylkiäisiä vastakin :)

  Tatuointilinkkiä jo selasinkin, noista saa mukavia ideoita, vaikka suoraan "mallista" tehtyä vierastaisikin :) Käpälien vaihtoehtona olen pohtinut "personoidumpaa" tatuointia, jossa olisi esimerkiksi hieman sarjakuvatyyliin piirrettynä koko kattijoukko. Samoin kuin käpäläjonoa tuotakin voisi kenties jatkaa kissalauman kasvun mukaan. Paikka on sentään jo valittuna: selässä sopivat kissakuvat parhaiten temmeltämään :)

  VastaaPoista
 10. Aika hauska idea tuollainen mihin lisäisi kun lauma kasvaa! :)

  VastaaPoista
 11. haa, jos haluat tuosta Latz-mukista joskus luopua, niin pääsisi hyvään kotiin. :-) https://www.instagram.com/elisaklehtonen/

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.