torstaina, heinäkuuta 2


Kyllähän sitä eilenkin lopulta uskallettiin keittiöön. Pikkusiskon imuroitua ja heiteltyä lelut takaisin lattialle innostui Sinni kovasti leikkimään. Videopätkänkin otin, mutta se on kovin tumma. :(


Aamuyöstä (heräsin Annin sähinään, meluamiseen) viuhahdettiin olkkariin. Siellä sohvan alla on nyt majailtu koko päivä. Taitaa olla kiva ja viileä paikka.

Vaikkei Sinni koskea anna niin ikivanhaan temppuun sekin menee. Ojenna etusormi kissaa kohden niin se tökkää siihen nenällään. :D

10 kommenttia:

 1. Hurmaava ihana Sinni! Todella äkkiä on tyttö jo rohkaistunut! Videokin oli aivan ihana, suloisen tytön leikkiä voisi katsoa vaikka miten pitkään :) Toivottavasti Anni antaa pian anteeksi valtakuntaansa tunkeutuneelle otukselle ja huomaakin sen olevan kiva seuraneiti/leikkikaveri :)

  VastaaPoista
 2. Mä luulen, että se on about viikko kun Sinni alkaa tuoksua meiltä ja Anni kaverin hyväksyy. Nyt jo on kovin utelias, mutta kun lähelle pääsee alkaa sähinä.

  Itse makasin keittiön lattialla eilen ja vain tuijottelin kun hassu Sinni leikki kun pieni pentu. :)

  VastaaPoista
 3. Hihi, Sinni mätsää (ainakin kuvassa) ylimmän kuvan mattoon aikas hyvin! ;o)

  VastaaPoista
 4. Kappas, kylppäriinkin sointuu. Hyvin valitti kissa kun sopii meidän kalustuksiin. :D

  VastaaPoista
 5. Ihana Sinni ja kovaa vauhtiahan tyttö jo kesyyntyy. Se, että kissa uskaltautuu leikkimään on jo hurja edistysaskel :)

  VastaaPoista
 6. Äsken Sinni viuhahti Annin nenän edestä kun ei mitään! Olkkarissa on koko päivä oltu, sohvan altakin uskallettu pois. :)

  VastaaPoista
 7. Oi, kun Sinni on nätti. Olen aivan varma, että Annikin leppyy jossain vaiheessa. Meilläkin draamakuningatar Muska on mököttänyt muiden kissojen tuloa ja Ollille oltiin oikein tosi pahasuisia mutta nyt ollaan jo kavereita.

  Sinnin kesyyntyminenkin on jo ihan hyvällä alulla, siitä se alkaa pienistä hetkistä. Luottamusta ei rakenneta päivässä, mutta kun sen saa se on todella ihanaa.

  VastaaPoista
 8. Varmasti Anni leppyy, semmoista on jo ilmassa. :)

  Tekisi niin kovasti mieli ottaa Sinni syliin ja rutistaa kun toinen on niin söpö, mutta maltettava on ellei halua kynsiä silmiin.

  VastaaPoista
 9. Tuli mieleen, että Sinni taitaa olla ns. diluutiovärinen. Oikein kaunis ja nätti neiti on.

  VastaaPoista
 10. Enpäs ole noihin värijuttuihin tutustunut vaikka ne kyllä on kovin mielenkiintoisia. Mutta siis ilmeisemmin juu diluutio. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.