torstaina, elokuuta 27


Näin hyvin tultiin toimeen vielä ennen pentuja. Nyt Anni sähisee, murisee ja antaa toisinaan tassustakin Sinnille. En oikein tiedä pitäisikö ostaa Feliwaytä vai mikä auttaisi. Viimeeksi Anni tottui Sinniin viikossa, mutta tänään tulee viikko täyteen ja tilanne tuntuu vaan pahenevan. Harmillisesti rahat on lähes loppu eikä ole vara Feliwayhin vielä viikkoihin. En kyllä tiedä auttaisiko sekään, mutta jotain pitää pian kokeilla. Onneksi Sinni nyt ei kovin pahalla näytä ottavan Annin mielenilmaisuja, vähän kuitenkin pelottaa jos tuo alkaa siirrellä pentuja tämän takia.

Pentuboksissa muuten kaikki hyvin. Vauvat kasvavat vaikka Sinni ei eilen syönytkään mitään. Raasu oli ripuloinut eilen aamusta kolme kertaa ja oksensikin kahdesti. Täytyy seurailla ja ruokkia Nutri plussalla.

5 kommenttia:

 1. Onko sulla jo valmiina Feliway-haihdutin? Siihenhän saa halvemmalla sellaisen täyttöputelin, jos ei tarvitse ostaa koko haihdutinta. Vai ootko käyttäny vain normi suihketta? Voi harmi Annin suhtautumista! =o( Toivottavasti asiat alkaa pikkuhiljaa sujumaan.

  VastaaPoista
 2. Sinnin olisi tosi tärkeää tulla kuntoon nopsaan, koska pennut tarvitsee tervettä äiskää monta tuntia päivässä vielä muutaman viikon.

  VastaaPoista
 3. Jana: Ei ole, ei suihketta eikä haihdutinta. Olen harkinnut semmosen ostoa kyllä nyt kun Anni ei tunnu rauhoittuvan.

  zepa: No niinpä! On se tänään onneksi syönyt ja näyttää pysyneen vatsassa. Ostin maitohappobakteerejakin sille, kun on tuo jätös ollut vähän löysää.

  VastaaPoista
 4. Kissaäidit ei vaan aina hyväksy toisia kissoja. Toisinaan jopa parhaat kissaystävät pidetään kaukana pennuista. Meillä tilanne on aina ollut hämmentävän hyvä, mutta tällä hetkellä Omppu ei sulata Ainaa. Aina ei tosin paljon välitä, käy joskus jopa pentuhuoneessa, mutta ei pyri pentujen luokse.

  VastaaPoista
 5. Ei tuo muuten haittaisi, mutta tässä asunnossa neliöitä ei kuitenkaan niiiin paljoa ole etteivät väkisin törmäile. Onneksi Sinni nyt ei hirveästi välitä Annin murinoista, mutta tassulla täppääminen on kyllä ikävää. Sinnin kuitenkin pitäisi saada nauttia neliöistä siinä missä Anninkin. :(

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.