torstaina, elokuuta 20

Tänään ihan yhtäkkiä Sinni alkoi hengaamaan pentupoksissa. Välillä käytiin muuallakin, mutta palattiin boksiin.


Vaille yhdeksän alkoi tapahtua. Aluksi Anni ei tajunnut mitään, mutta miumiumiu äänien jälkeen seurasi silmät ISONA pallona.


Ensin syntyi yksi punainen. Sinni oli hieman ihmeissään koko hommasta, pyöri vain pennun seuraten perässä kun ei vielä ollut kokonaan ulkona. Maha oli myös niin iso ettei meinannut yltää koko pentuun. (Kuvassa punainen ja musta pentu.) Lopulta jouduin nirhaamaan osan napanuorastakin poikki kun ei Sinni oikein älynnyt.Puolituntia myöhemmin syntyi täysin musta pentu ja puolituntia siitä (todella täsmällisesti!) toinen punainen. Nyt Sinnikin alkoi jo hahmottaa mitä pitää tehdä.

Kolmeen taisi pentujen määrä jäädä, oikein sopiva pienelle Sinnille. Emo ja pennut voivat aikas hyvin, Sinni taitaa edelleen olla vähän hämmentynyt. Anni on jäähyllä keittiössä kun alkoi murista. Yön pidän erillään, katsoo huomenna uudelleen. Nyt vain toivotaan maidon riittävän, Sinnin nisät kun on vähän yksi-risti-kaksi.

26 kommenttia:

 1. Voi hitsi, mitä minityyppejä! Meidän pötkylät on jo kauheita possuja... Onnea perhetapahtuman johdosta, vaikkei se alunperin ihan odotettu ehken ollutkaan. :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos. Ei tämä ollut ollenkaan huono perhetapahtuma, kissanpentujen kehitys on niin mielenkiintoinen, että en laita pahaksi. :)

  VastaaPoista
 3. Pentujen isä sen sijaan pääsi eilen lisääntymiskyvystään, kylläpä pieni kalenterimatematiikka ja pentujen värikin kertoo että kuka se iskä on.

  VastaaPoista
 4. Kyllä se Paha-Samuli vaan taitaa olla syyllinen. :D

  VastaaPoista
 5. Oi ihanaa! Onnea pennuista! :) Paljon sitten vaan kuvia tulemaan pikkuisista.

  VastaaPoista
 6. Kunhan aamu tästä nyt koittaa (toiset heräsi eikä saaneet enää unta) niin punnitsen pienet ja yritän samalla sihtaa kuvaa. :)

  VastaaPoista
 7. Onnittelut pikkuisten johdosta! :)

  VastaaPoista
 8. Onnea pennuista! Jäämme odottelemaan lisäkuvia pikkuisista. Vaikka tietysti Sinni ja pennut tarvitsevat varmasti hiukan lepoa ennen kuin paparazzi voi ryhtyä hommiin :)

  VastaaPoista
 9. Yritin tuossa äsken kuvailla, mutta yllättävän vaikeaa puuhaa! Kaverit pyörittävät päätään kovasti ja Sinni hikeentyy kun pentu ei ole pesässä. :D Jotain kuvantynkää on kyllä luvassa vielä tänään.

  VastaaPoista
 10. Voi, onnea ihanasta perhetapahtumasta! Paljon jaksamisia niin Sinnille kuin sinulle ja siskollesiskin. ;o) Toivottavasti kaikki sujuu pikkuisilla tulokkailla hyvin ja Annikin sopeutuisi tilanteeseen. Melkein voi kuulla Annin ajatukset tuosta kuvasta, missä silmät suurina tuijottaa. =oD

  VastaaPoista
 11. PS. Harmi kun asutaan eri paikkakunnilla ja junakin on kallis. Tulisin muuten vkl moikkaamaan pikkusia! =oD

  nimim. Yhtään en oo innoissani ;o)

  VastaaPoista
 12. Kiitos kiitos. Kaikki menee hyvin paitsi Sinni päätti juuri kauppareissuni aikana alkaa kuljettaa pentuja pois poksista. Laitoin toisen boksin sinne minne kuljetti (kirjahyllynurkkaan), saas nähdä kelpaako se.

  VastaaPoista
 13. Ihanat pikkuiset <3 Kivasti olit auttamassa, kun Sinni ei vielä osannut. Toivottavasti Annikin tykästyy pentuihin =)

  VastaaPoista
 14. Tällä hetkellä Anni lähinnä murisee ja sähisee, myös Sinnille.

  VastaaPoista
 15. Onnea ihan hirmuisesti! :-)
  Suloisia vauvoja ja niin mahdottoman kaunis emo-Sinni *raxkstaa kilppareita*. Minkäs värinen se isukki mahtoikaan olla?

  Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja Annikin tottuu "tädin" rooliin. Mahtaa olla neidillä ihmettelemistä "mitä noi on???" -tyyliin.

  Voi olla, että Sinni antaa Annille kunnon lähdöt pentuja puolustaessaan - itse säikähdin kovasti, kun oltiin pentuja katsomassa ja äitimuori kesken pentujen pesun huomasi, että toinen kissa lähestyi pentulaatikkoa. Siinä mentiin lujaa ja oli hulppeat äänitehosteetkin...Mutta niin kai se luontoäiti on tarkoittanutkin, että emo pitää vauvoista hyvää huolta.

  Juu, kuvia mekin tykätään katsoa, pienten kissahenkilöiden kuvia varsinkin! :-)

  VastaaPoista
 16. Onnea Sinnille ja koko porukalle.
  Ihania nuo kissanpennut vaan aina on!

  VastaaPoista
 17. Kiitos. :)

  Isä on musta jossa himppu valkoista. Taitaa tuo keskimmäinen tulla kovinkin isäänsä. :)

  Nyt on kertaalleen vaihdettu pesää, mutta muuten menee ihan kivasti. Sinnikin malttoi äsken vähän torkkua. Anni on on-off jäähyllä, mutta yritetään totutella uusiin tuoksuihin. Sinni tuskin Annia lähtee ajamaan takaa, Sinni lähinnä ihmettelee miksi Anni tuolla tavalla käyttäytyy.

  VastaaPoista
 18. Oi, täälläkin on tapahtunut! Minä olen ollut niin pyörryksissä Ompun pentujen kanssa, että en ole käynyt kurkkimassa. Onnea, onnea!

  VastaaPoista
 19. Kukapa ei olisi pyörryksissä pennuista. :D

  VastaaPoista
 20. Oijoijoi! Ihana kissaperhetapahtuma! Onnea emo ja emäntä!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.