torstaina, syyskuuta 10


Vauvathan täytti tänään kolme viikkoa! Ihan unohdin. Tässä siis tupla postaus samalla päivälle sen kunniaksi. Pojat Hippu ja Nippu. :)
Paino on muuten kehittynyt hyvin kaikilla, noin 100g viikossa.

7 kommenttia:

 1. Onko pennuilla jo tullut esiin erilaisia luonteita? Onko sulla jotain suosikkia, vaikka tietty kaikki lapset on aina yhtä ihania?:)

  VastaaPoista
 2. Kuvistakin jo huomaa että palleroista on kasvanut pötkylöitä :)

  Niin se aika rientää...
  Ihania otuksia <3

  VastaaPoista
 3. Hieman pennut eroaa toisistaan, mutta tuntuu, että luonne muuttuu joka päivä. Yritän jossain vaiheessa vähän kirjoittaa millainen kukakin on. Alunperin suosikkini oli Neppi, mutta nyt veljekset ovat ehkä suosikkeja. Eli sekin muuttuu! :D

  Hippu varsinkin on jo kunnon jyty pötkylä. :D

  VastaaPoista
 4. On ne vaan niin hienon värisiä. Toisissa kuvissa näyttää, että Hippu olisi inan verran punaisempi.. Vai hämäävätkö kuvat? Koitan mailata jossain välissä, jos uskallan. ;)

  VastaaPoista
 5. Valotus hämää, itseasiassa Nippu on hieman punasempi. :D

  VastaaPoista
 6. Ne on niiiin söpöjä!

  Hurjaa miten aika on mennyt, vastahan mä istuin tässä koneella ja keskustelin sun kanssa mesessä, juuri hetkeä aikaisemmin nuo lapsukaiset oli syntyny.

  Kummallinen tuo aika.. tuntuu et miten noi kissanpennut on jo noin vanhoja vaikka ne just synty. Samalla mietin kuitenkin et vastahan mä kaksi kuukautta sitten olin Turkissa ja kesälomakin loppui vasta 1,5kk sitten ja tuntuu kuin ei kesälomaa olisi ollutkaan.

  VastaaPoista
 7. Musta taas tuntuu, että siitä on ikuisuus kun vauvat synty. Viime päivien kehitys sitä vastoin on ollut kyllä hurjan nopeaa. :)

  VastaaPoista