sunnuntaina, syyskuuta 20


Yritettiin kovasti ottaa kaikista naamakuvat, mutta aika vaikea homma kun on tuommonen ihan tavallinen kamera eikä järkkäri joka armahtaa kaikki heilaukset.
Ensimmäisenä kuitenkin Hippu.


Herra Nippu ja korvamielipide.


Neiti Neppi ei sitten sylissä suostunut olemaankaan.

Muita uutisia, vauvat *köh vauvat* riekkuvat jo pitkin poikin asuntoa. Olen vähän miettinyt pitäisikö johtoja jotenkin suojata etteivät ala pureskella? Ruokaa on maistettu, kermaviiliä menee hieman sormesta, mutta muuten ruokapuoli hoituu vielä äidin kautta. Sinnikkäästi tarjoilen kuitenkin sapuskaa, josko se siitä.
Hiekkalaatikko lienee sitten ensi viikon tai seuraavan juttuja, vähän katsellaan miten tuo syöminen lähtee. Jokaiselle pennulle on alustavasti kiinnostunut henkilö, joten saapi nähdä onko kaikki varattu ennen kun päästään edes lähelle luovutusikää. :D

14 kommenttia:

 1. Näyttääpäs kisut jo niin isoilta. Söpöjä ovat kaikki.

  VastaaPoista
 2. Soo-soo, Neppi. Jätetään ne johdot rauhaan. Leiki vaikka ennemmin velipoikien hännillä :)

  Kissanpennut kasvavat niin nopsaan. Nuohan ovat jo ihan kissan näköisiä. Söpöjä kuin mitkä!

  VastaaPoista
 3. Lutuisia ovat pikku pentuset :)

  VastaaPoista
 4. Isojahan nuo alkaa olla, vaikkakin samalla niin pieniä vielä. :)

  VastaaPoista
 5. Minä en ole johtoja sen kummemmin suojannut, mutta joskus jossain paikassa vähän nostanut sivuun.

  Oletko kokeillut antaa raakaa jauhelihaa? Pistä eka kerralla ihan suoraan suuhun pieni pala ja kyllä alkaa maistua. ;) Jos ei ensimmäisellä, niin toisella kerralla jo varmasti syöminen onnistuu hyvin.

  VastaaPoista
 6. Mulla vuosia sitten yhden kissanpennut söi ohuita johtoja mm hiiren ja lämpömittarin johdon. Siksi vähän pohdin kun meillä pennut on kuitenkin olkkarissa jossa on tietokoneen ja telkkarin kaikki johdot.

  Hitsi kun olisi tajunnut eilen kun paistoin jauhelihaa itselleni! Neppi veteli kermaviiliä tänään jo itse lautaselta, pojat vielä nuolee sormesta. Ruokaruokaan eivät koskeneet.

  VastaaPoista
 7. On sulla huisketta siellä. Ei pääse ikävä yllättämään. Söpöliinejä.

  VastaaPoista
 8. Ruokaruokaa ensin vaan suoraan suuhun tarjoiltuna. ;)

  VastaaPoista
 9. Roosa: Sanos muuta! Nytkin joku/jotkut repii taas mun housunlahkeita!

  Outi: Juu, kokeiltava tuota seuraavana kun nenän kastaminen ei auttanut. Vois sekottaa sitä jauhelihaa ja kermaviiliä kun jälkimmäinen nyt tosiaan menee.

  VastaaPoista
 10. Voi herranen aika kuinka suloisia!! Varsinkin nuo pienet herrat! Sydän sulaa <3 Hienoa, että kiinnostusta on löytynyt, niin pääsevät suoraan äidin helmoista uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 11. Vooooiii Eiiii! Suloisimpia ikinä. Kyllä siellä on varmaan Anni-tätikin ihmeissään kun noin hienoja miehiä on kämppä täys! ;) Neppi-neitiä unohtamatta. <3

  VastaaPoista
 12. Mä vähän arvelin, että pennut lienee menee blogin kautta jo ennen kun ovat sen 12vk. Kuka tuommoisia voisi vastustaa. ;)

  VastaaPoista
 13. On muuten mielenkiintoista seurata pentujen elämänalkua näin "läheltä" sekä sinun että esim. Outin ansiosta. Oman (edesmenneen) kissan pentuaika meni itseltä hieman ohi ollessani itsekin kovin pieni... Tietää, missä vaiheessa kaikki tapahtuu, avataan simmut, lähdetään "pesästä", syödään kiinteää ja mikä olennaisinta aletaan vetää kunnon ralleja! ;D

  VastaaPoista
 14. Pitäähän sitä itselleenkin kirjata kaikki ylös ja kyllä itsekin luen mielenkiinnolla mitä muissa pentuperheissä tapahtuu. :)

  VastaaPoista