torstaina, lokakuuta 22


On tässä muutaman kanssa jo ollutkin puhe, mutta tässä nyt ihan virallista tietoa kaikille.

Sinni ja pennut lähti tänään takaisin ensikotiin mistä Sinnin otin. Elämässä ei kaikki aina mene hyvin ja joskus ei vain jaksa. Ollaan tosiaan muuttamassa ja tässä on tapahtunut vähän kaikkea ja meikältä loppui energia. Siksi koko konkkaronkka lähti nyt, vain paria viikkoa ennen kun pennut olisi jok.tap. lähteneet.

Sinnin suhteen olimme jo muutenkin vähän epäileviä. Sinni on aivan ihana kissa joka on kesyyntynyt valtavasti, mutta... Anni ei missään vaiheessa oikein pitänyt Sinnistä ja minäkään en oikein Sinniin kiintynyt kuten kissaan pitäisi. Sinnissä ei sinänsä ollut mitään vikaa, hän ei vain ollut se oikea meidän perheeseen. Pitkään tätä pohdittiin ja lopulta todettiin, että parempi näin.

Ja mitä Janan pohditaan niin kyllähän sinänsä olisi voinut harkita yhden pennun pitoa, Hipun lähinnä, mutta Hipulle ja Nepille on tiedossa jo uudet kodit enkä tiedä onko nyt kuitenkaan paras aika toiselle kissalle. Plus Hippu on poika ja minä pidän enemmän tytöistä. :)

Jos joku on kiinnostunut Nipusta niin hän on vielä ilman kotia. Yhteyttä voi ottaa kky:n Terhi Saloon. Kavereiden elämää voi seurata myös vielä vähän aikaa Kissanhäntä kainalossa blogissa. Toivottavasti myös uudet kodit aikanaan pitävät blogia tai laittavat ainakin terkkuja välillä tännekin. Kova ikävä on vauvoja nyt jo!

16 kommenttia:

 1. Voi miten ikävää luettavaa... :/ Näin se silti vaan menee, ei elämä aina suju niin kuin suunnittelee. Toivotaan, että Sinnille löytyy oikeanlaisensa, hyvä koti ja että myös pennut kotiutuvat omiinsa. :) Annikin saa nyt (kaipaamaansa?) omaa rauhaa. <3

  VastaaPoista
 2. Joskus se elämä vaan menee niin. Anni on vähän kummissaan parhaillaan. Kiertelee ympäriinsä ja naukuu. Ehkä Annikin ikävöi pentuja vähän, niiden kanssa kun tuli juttuun hyvin.

  VastaaPoista
 3. Voi Annia. <3 Mitä jos se Nippu tulisi kaveriksi? ;) Ei vaan, sitten kun se tuntuu oikealta, niin sitten ehkä kaveri. Toivotaan että Anni rauhoittuu.

  VastaaPoista
 4. Nippu on niin Ville Vallaton ettei mulla riittäs hermot sen kanssa. :D Mutta ehkä Anni tarvii pennun kaverikseen ennemmin kun aikuisen?

  VastaaPoista
 5. Niin, voi kai olla, että sopeutuu helpommin tuollaisiin "avuttomiin" pikkuisiin kuin reviirille tunkeutuviin aikuisiin? Äidin vaistot? Pienestä asti kun saisi olla yhdessä, Annikin tottuisi. :)

  VastaaPoista
 6. Voipi olla. Saas nyt nähdä jääkö Anni ainokaiseksi vai yritetäänkö joskus vielä sitä toista kissaa.

  VastaaPoista
 7. No voi harmi, että näin kävi. Mutta saittepa kivaa kokemusta pikkukisujen hoidosta! =o) Kyllä teille (sekä sulle että Annille joskus löytyy se Oikea kisukaveri, jos niin on tarkoitettu. Voimia muuttoon!

  VastaaPoista
 8. Kiitos. Pennut oli kyllä aika ihania. :)

  VastaaPoista
 9. Pikkuisille kävi onni kun saivat pentuaikaansa viettää luonasi hyvässä hoivassa :)

  Annille rapsutuksia ja emännälle sisua muuttoon!

  VastaaPoista
 10. Hirvitys, mitä tuolla "Kissanhännässä" onkaan tapahtunut! Onneksi Sinni ja pennut on päässeet turvaan piilevältä taudilta. Mutta harras toive myös on, että tauti ei ole kerinnyt tarttua jo aikaisemmin... Kamalaa. :( Toivotaan, että pienet ja muut isommat kissat on terveitä. <3

  VastaaPoista
 11. Hurjaa todellakin! Toivotaan ettei tule enempää ongelmia.

  VastaaPoista
 12. No voi harmi :( Kyllä sen tuossa huomasikin että Anni kiintyisi helpommin pentuun. Meilläkin Alma tulee kyllä toimeen Kisun kanssa mutta on aivan rakastunut Sanniin :)
  Mutta nauttikaahan nyt te tytöt vaan kahestaan rauhasta ja jos se kaveri joskus löytyy niin mukava sekin :)
  Toivon paljon onnea ja rakkautta pentusille ja Sinnille uusiin koteihin! :)

  VastaaPoista
 13. Pentu voi joo olla parempi. Ehkä Anni kokee sen vähemmän uhaksi? Tai sitten vähintään yhtä voimakastahtoinen kissa kun Anni itse, Sinni oli ehkä liian kiltti Annille.

  Anni on nauttinut viime päivinä! Kamala puskeminen ja syliin tunkeminen jatkuvasti. :D

  VastaaPoista
 14. Sea, minä ymmärrän niin hyvin tuon, että energia loppuu, kun kotona on pentuja. Silloin Mintun ja Mannan viisikkojen aikaan minä lopahdin aika tavalla ja jo muutamassakin on aika tavalla extra hässäkkää.

  Oikein perusteelliset silitykset ja rapsutukset Annille!

  VastaaPoista
 15. Juu ja pentujen lisäksi meillä on tosiaan muutto ensi viikolla. Enkä minä noin muutenkaan ole ihan työkykyisin ihminen. Yllättävää miten paljon energiaa kissat viekin vaikka sitä ei osaisi kuvitella.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.