perjantaina, tammikuuta 1


Mä voisin syödä kinkkua ihan loputtomiin. Yritin jo aikaisemmin viikolla metsästää kinkkua, mutta olivat kaikki loppu! Onneksi eilen löytyi ja juuri äsken vuosikymmenen vaihduttua sain uunista ulos uudenvuodenkinkun. :)


Mitenkäs teillä muilla kissan omistajilla suhtaudutaan raketteihin? Koirathan monesti niitä pelkäävät, mutta miten on kissojen laita? Meillä viis veisataan, välillä toki innostutaan tuijottelemaan etenkin äsken kun paukku kunnolla ja äitikin oli vielä parvekkeella (siinä vasta kumma juttu).

6 kommenttia:

 1. Meilläkin raketteja vain tarkkailtiin. Välissä saattoi jopa hiukan nukkua, mutta sitten piti taas hiukan skarpata ja ihmetellä, mitä ulkona tapahtui. Mitään paniikkia ei asiasta kuitenkaan kehitetty.

  Hyvää uutta vuotta 2010!

  VastaaPoista
 2. Ehkä kissat ei sitten ole niin herkkiä.

  VastaaPoista
 3. Hyvää Alkanutta Vuotta 2010 Sea & Anni!

  Meidän vanha kotikissaneiti kyllä pelkäsi raketteja. Ei nyt ihan kuollakseen, mutta kyllä se aina sängyn alla tai jossain vaatekaapissa oli piilossa koko illan ensimmäisitä paukuista alkaen. Pelkäsi hän silti imuriakin ja ukkosta... ;)

  VastaaPoista
 4. Hyvää alkanutta vuotta myös sinne. :)

  Anni ei ukkosesta piittaa, imuria tosin vähän kammoksuu, ei sinänsä pelkää, mutta menee muualle.

  VastaaPoista
 5. Hyvää alkanutta vuotta sinnekin. Meillä Hipsu pelkää raketteja ja linnoittautuu vessan patterin viereen, luonnollisesti oven eteen, joten ellei halua istua jalat ristissä 8 tuntia on paras harjoitella estehyppelyä. Kalle sensijaan katseli ensimmäisenä uutenavuotenaan raketteja olohuoneen ikkunasta yhdessä mamin kanssa.

  VastaaPoista
 6. Hassuja nuo kissat, toiset pelkää ja toiset tykkää. Mutta esteenä ne kaikki kyllä osaa olla! :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.