maanantaina, helmikuuta 15


En ikinä muista esitellä villareita ym. tekeleitä täällä. Nyt muistin! Kahdet innostuin tekemään ihan perätysten. Se yksi vaaleanpunainen lanka vielä huutelee kaupassa.
Ekana nämä lila-pinkit joiden lanka oli odotellut jo pitkään puikoille pääsyä. Jalkaterän päälle jatkoin 2o2n, alapuoli on sileää.


Tähän vihreään rakastuin heti kun sen kaupassa näin, minä joka en vihreästi yleensä välitä. Käytyäni sukkarekassa opettelemassa vahvennettua kantapäätä päätin yrittää. Ihan ok se meni, vähän jäi kantapään alle rumia silmukoita, mutta enköhän uskalla kokeilla toisenkin kerran. Tiimalasikantapää on silti suosikkini. Se vaan on niin helppo.

Ja kyllä, varret pitää aina taittaa ja raitojen ei tarvitse mennä kohdakkain. ;)

4 kommenttia:

 1. Voi himpatti miten ihania sukkia! Rrrrrakastan raitoja. Rrrrakastan myös villasukkia. Vaan, kun en osaa tehdä kuin niitä raitoja. ;)

  VastaaPoista
 2. Nythän arvonnassa on lapaset, voipi olla, että arvontaan tulee vielä villasukatkin. Kädet syyhyy tekemään taas sukkia vaikka ei riitä jalkoja mihin tehdä. :)

  Voin tietysti lankojen hinnalla tehdä sinulle ihan omat ja omavalinnaiset sukat.

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos sinä ihanainen ihminen, kun tarjouduit tekemään minulle sukat! =)
  Ajattelin kuitenkin vaivata tästä eteenkin päin erästä ystävääni täällä Jyväskylässä.

  Olen tehnyt elämäni aikana kahdet sukat. Toiset tein ala-asteella koulussa. Seuraavat tein kovalla työllä muutama vuosi sitten. Menee taatusti taas 30 vuotta ennen kuin teen seuraavat! =D

  VastaaPoista
 4. Minäkin tein puolikkaan sukan ala-asteella, sekin purin kun meni hermot. Seuraava sukka antoi odottaa itseään joku 15v. Muutama vuosi sitten kun Novita alkoi tehdä raitalankoja päätin, että nyt sen sukan teen. Väkerryshän siitä tuli, mutta sukka! Sen jälkeen teinkin lapasia, säärystimiä, kädenlämmittimiä ja niitä sukkiakin.

  Edelleenkin se kantapää on sukan ärsyttävin osio. Olen tehnyt vain pari kertaa vahvistetun kantapään kun se on jotenkin niin raivostuttava. Muulloin teen tiimalasiakantapäätä joka on helppo. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.