perjantaina, maaliskuuta 12


Saatiin lukijalta Wubba postissa. Epäilin kovasti tykkääkö Anni kun se ei yleensä isoihin leluihin reagoi. Vaan kappas! Tupraanhan se Wubba sai! Saas nähdä oliko alkuinnostus vai tuleeko tuosta pysyvä lelu.

8 kommenttia:

 1. Mekin halutaan Wubba! Oon kyllä harkinnut sellasta isohkoa "pötkylää" (joku seeprakuvioinen, eikö oo kans Wubba?!), jonka kanssa sais painia oikein kunnolla! ;) Hinta on toistaiseksi vielä hidastanut hankintaa... Toistaiseksi ollaan oltu hiiri&huiska-linjalla. :)

  VastaaPoista
 2. Eläinkaupasta ostettuna Wubba on ainakin aika hintava (~10e). Saas nähdä innostuuko tuo Anni nyt tuosta Wubasta vai ei. Kyllä se sitä välillä vähän tassuttaa, mutta enpä tiedä. Jos ei innostu niin voidaan lahjoittaa se teille?

  VastaaPoista
 3. Ilmanmuuta otetaan lahjoitus vastaan! Mutta vain ja ainoastaan sitten, kun Anni on sanonut lopullisen sanansa. :) Sellainen pötkylä, siis missä ei ole muuta kuin neliskanttinen kuviollinen "tyyny" ja toisessa päässä häntä, olis kova sana. Sen kanssa vois ottaa takajalkapotkutappo-harjoituksia. ;) Valitettavasti nyt on meikäläisen villasukat saaneet toimia harjoitusvälineinä. :D

  VastaaPoista
 4. Katsellaan tässä nyt viikko tai pari miten tuo Wubba kiinnostaa. Wubba on aika hyvä juuri tuohon takajalkapotkutappoon, siinä kun on sopiva pallo toisessa päässä ja pitkät hännät perässä. :D

  VastaaPoista
 5. Tutkimustuloksia odotellessa (ihan joka mielessä). ;) Ehkä parempi jopa niin, että jos Anni innostuu niin voidaan sitten hyvillä mielin ostaa ja kokeilla omaa. :)

  VastaaPoista
 6. Meillä on niin monta tavaraa ja lelua saaneet viileää vastaanottoa ettei tunnu enää missään. :D

  VastaaPoista
 7. Wubba on koko poppoonkin suosikki!

  VastaaPoista
 8. Anni ei oikein ole osannut päättää onko Wubba kiva vai tylsä. :D

  VastaaPoista