sunnuntaina, maaliskuuta 14


Tässä isosiskolle kuvat mitä pääsiäiskorttileimakuvia mulla on. Lisää tarvitsisin kun nämä oli käytössä jo viime vuonna.
Yllä varsinaiset pääsiäisaiheet ja alla hätävarat.


Ärsyttää kun leimakuvia ei nykyään saa myydä eikä kai vaihtaakkaan. Itse en viitsi leimoja ostaa kun käytän yhtä kuvaa vain pari kertaa. Ymmärrän sinänsä ettei leiman tekijälle ole kannattavaa, että toiset ostelee kasapäin leimakuvia eikä leimasit näin mene kaupaksi. Mutta on myös meitä jotka käyttävät leimakuvia ihan vain omiin tarpeisiin, lähettävät sukulaisille ja tuttaville synttäri- ja joulukortteja, jotka käyttävät samaa kuvaa vain pari kertaa. Ymmärtäisin jos leimakuvien myynti olisi kielletty sellaisille jotka sitten myyvät nämä kortit johon ovat leimakuvan ostaneet, mutta kieltää nyt kaikki myyminen... Loppuu meikäläisen leimakuvakorttien teko aika nopsaa jos ei kuvia saa mistään. :(

6 kommenttia:

 1. Tämähän oli mielenkiintoinen juttu. En nimittäin tiennyt, että leimakuvien myyminen on nykyään kiellettyä.
  Kävin uteliaisuuttani heti katsomassa onko niitä myynnissä huuto.netissä. Eipä tosiaan ollut kuin pari pakettia. Viime kesänä niitä oli siellä pilvin pimein. Ostin itsekin yhden setin. Ajattelin kyllä silloin, että se ei ole oikein. Tajusin "syöväni toisten leipää", mutta mutta... Tarvitsin vain muutaman kuvan, että voisin opetella värittämistä. Miksi ostaisin koko lehmän, kun voisin saada lasillisen maitoa...? ;)
  No, joka tapauksessa harmillinen kielto tällaisten satunnaisten kortintekijöiden kannalta katsoen.

  VastaaPoista
 2. Ihan kaikki firmat eivät kai kiellä leimakuvien myyntiä, mutta lähes kaikki. Mäkin ostin viime vuonna huuto.netistä noita kuvia. Olisi sillon pitänyt tajuta ostaa enemmän!

  Sinänsä tosiaan ymmärrän miksi noiden myyminen kielletään, mutta toisaalta uskallan väittää, että se myös vähentää alottelijoiden intoa roimasti. Minusta täyskielto on hölmöä, aiemminhan oli sääntöjä tyyliin sata kuvaa saat myydä per leima. Paljon parempi idea.

  VastaaPoista
 3. Ikäväkyllä en kauheesti voi auttaa, se kuva minkä sulle näytin jo, on mun ainoo.. mun blogista voit vielä käydä kurkkaamassa minkälainen se oli, tein sillä juuri kortin itse.

  Kun mä en noita pääsiäiskortteja lähettele niin ei ole oikein materiaaliakaan niihin :/
  Jollen sitten jostain syystä innostu ostamaan.. aika epätodennäköistä tosin.

  VastaaPoista
 4. Kyllä mä sen risukuvan voisin ottaa jok.tap. parempi sekin kun ei mitään. Kaikkii muitakin kuvia ja tekstejä voin ottaa. Semmosia pikkusydämiä/kukkia tms kanssa.

  Voisin huomenna vaikka postata loputkin leimakuvat mitä omaan. Et tietäisi ketään joka myisi tai vaihtaisi kuvia? Voisin vaihtaa noin pois.

  VastaaPoista
 5. Mä kerkisin jo sulkemaan sulle tulevan kirjekuoren ja teippasinkin sen jo tehokkaasti. Joten uusia tilauksia ei tähän kuoreen nyt pääse. Laittelin noita risukuvia kuitenkin tulemaan ja jotakin muutakin pientä :) Laitan varmaan myöhemmin uutta kuorta tulemaan..

  Enpä oikein tiedä ketään joka vaihtais tai myis leimakuvia. Aikalailla loppunut tuo vaihtelu ja myyminen. Mut pidän silmällä jos tulee jotakin vastaan.

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Ilman sua mun korttiura olisi ihan jäissä. :D

  VastaaPoista