perjantaina, huhtikuuta 30


Pari päivää sitten yläkerrassa laitettiin parveketta kesäkuntoon. Pesun tuoma vesi oli äärimmäisen jännittävää. Etenkin se ropina meidän kaiteeseen!


Tänään oli meidän vuoro, noin vapun kunniaksi. Pesty ei, mutta verkko asennettiin kunnolla, laatat laitettiin, tavarat järjesteltiin, istuintyynyt tuotiin ja pari kukat laitettiin. Nyt tuonne parvekkeelle kehtaa jo katsoa eikä masennu heti.


Sinne se Anni jäi tipuja ja teekkareita (opiskelijatalo) vahtaamaan kun mä tulin sisälle. :)
Verkko ei ole hirveän korkea, mutta Annilla on ennenkin mennyt matala verkko. Täytyy katsella tyytyykö Anni kurkkimaan tuosta kaiteiden raosta vai alkaako nousemaan verkkoa vasten. Korotuspala löytyy kyllä.

Hyvää vappua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Noinikkäästen, siitähän se on Annituksen kiva kiipeilypuun päältä tarkkailla maailman menoa. Ja käpertyä kerälle siihen jos rupeaa ramasemaan...:)

  VastaaPoista
 2. Parvekkeella olevan telineen päälle ei malta käydä nukkumaan, sisätelineen kyllä. :)

  VastaaPoista
 3. Voih, mä niin toivoisin että meilläkin olis edes parveke, jonne Huugo pääsis tirpusia tiirailemaan. :/ Mutta ei... Ehkä vielä joskus oikein omaan pihatarhaan? ;)

  VastaaPoista
 4. Tosin, pitänee lisätä, että kaksi kertaa ollaan siis valjaissa oltu ulkoilemassa "mummulassa". Ja Huugo on NIIN rohkea, ei se pelkää mitään. :)

  VastaaPoista
 5. Parveke on kyllä pop, mutta ikkunat hyvällä (lue tipusella) maisemalla on melkein yhtä hyvä. Valjastelu kyllä voittaa parvekkeen, tosin Annista ei kun se on semmonen jänishousu. :D

  VastaaPoista
 6. No Annille onkin parveke sitten se paras ulkoilujuttu. ;) Kyllähän se oma piha ois ihan paras juttu. Äitienpäivänä taas valjastelemaan Vänttisissä. ;)

  VastaaPoista
 7. Juu, Anni on tyytyväinen parvekkeeseen. Maalla sitten saa ulkoilla vapaana kun se on keskellä korpea. Sekin tosin oli ensin toooosi pelottavaa, mutta nyt menee jo hyvin. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.