maanantaina, toukokuuta 17


Tuolla ulkokaton rajassa saletisti pesii joku paisti! Ne menee ihan jatkuvasti tästä ohi tonne korkealle, kauhee sirkutus vaan käy. Kun mä semmosen saisin suuhun niin namskis ja maiskis!

Anni

ps. Kissakuvahaasteen aiheena herkkusuu.

16 kommenttia:

 1. Laita nyt hyvä ihminen verkkoa korkeammalle,muuten sitä paistia lähetään hakemaan ja voi käydä mirrille köpelösti.
  -MUR-MUR-

  VastaaPoista
 2. Ei Anni kiipeä verkkoa. Ei edes nouse verkkoa vasten. Eikä kissaa jätetä koskaan vartioimatta. (Verkko yltää reilusti kaiteen yli vaikka sitä ei ehkä kuvasta huomaa.)

  VastaaPoista
 3. Mieki aikanaan kuvittelin ettei pien kissa pääse metrisen pleksin yli ja aina naapuri palautti kissan takasin. Se heittäyty kaiteen ulkopuolelle ja meni pleksin alta kätevästi.

  VastaaPoista
 4. Meillä oli tuommoinen matala verkko jo pari vuotta sitten yhdessä asunnossa ja nyt tässä (välissä asuttiin lasitetussa), eikä Anni ole koskaan osoittanut mitään kiinnostusta sen ylittämiseen, ali ei pääse. Anni ei myöskään hyppää korkeille tasoille (hyllyjen tms päälle) tai muutenkaan mihinkään "tuntemattomaan". Tarkkailen kyllä kissan käytöstä tuon kanssa ja jos on havaittavissa muutosta niin olen varautunut korottamaan verkkoa tai sulkemaan koko pääsyn parvekkeelle.

  En toki suosittele kellekkään matalaa verkkoa ellei ole varma oman kissansa käytöksestä!

  VastaaPoista
 5. Juu, ne herkut varmasti piileksii siellä! Molla-neiti on varma myös, että varsinkin näin kesäaikaan parvekkeelta löytyy hirmuisesti herkkuja (=ötökät)!=)

  VastaaPoista
 6. Ötököitä kyllä vilisee, Annin onneksi, ihmisten epäonneksi. :)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana kisu ja hyvin keksitty kissakuvahaasteen kuva : )

  VastaaPoista
 8. Kiitos ja kiitos. Tää oli kieltämättä aika väläys, kuva oli jo valmiina odottamassa julkaisua, mutta keksin sitten yhdistää sen haasteeseen. :)

  VastaaPoista
 9. Meillä harrastetaan lintu- ja enenevässä määrin myös ötökkäbongailua olohuoneen leveältä ikkunalaudalta. Joko lepäillen korissa (joka löytyi kaapin perukoilta käyttämättömänä (on esim. vihreä väriltään:)) ja kelpasi paremmin kuin hyvin nukkumapaikaksi) tai venyttäen täyteen pituuteen ikkunaa vasten etutassujen varpaat harallaan. :D

  P.S. Meidän Huugo sai kuin saikin oman Kickeroonsa... tosin melko kalliilla hinnalla.. Kiinnostus toistaiseksi maltillista.. :)

  VastaaPoista
 10. Kyllä se niin on, jotta paisti on aina paistia.

  VastaaPoista
 11. anselmi: Kuvia! Blogi! :D

  ruusipioni ja Börre: Ohan se. Menisi tuo heppa tuolta ruokakupistakin vielä...

  VastaaPoista
 12. :D Kyllähän se blogi on käynyt mielessä... Mietin vaan aina, että tuleeko sitä sitten päiviteltyä.. Tylsää sekin, jos ei koskaan tule mitään uutta. ;) Materiaalia kieltämättä olisi enemmän kuin tarpeeksi. :) Katsotaan...

  VastaaPoista
 13. Voihan siihen blogiin laittaa sitten muitakin juttuja. Mä luen ainakin monia joiden blogeissa kissat saa äänensä kuuluviin vaan toisinaan. ;)

  VastaaPoista
 14. Mitä! Paistia jossain! Njam... (Röllö jo pyrkii jaolle)

  VastaaPoista
 15. En tiedä onko ne siellä vielä, ei ole pariin päivään kuulunut sirkutusta. :D

  VastaaPoista
 16. ps. Aina voi kuitenkin kytätä teekkareita pihasta. ;)

  VastaaPoista