tiistaina, kesäkuuta 29


Äipän mustikkasmoothie oli herkkua. Epätarkka kuva, mutta kun tarkkaan katsoo näkyy nenässä mustikkaläiskä, kielikin meni ihan siniseksi. :)


Shebakerho päätti lähettää minulle lehden kahtena, ensimmäisellä nimellä ja kutsumanimellä... Jos joku haluaa toisen lehden niin tassu pystyyn, voin pistää tulemaan.

12 kommenttia:

 1. Annista tuli sitten chow chow -kisu :)

  VastaaPoista
 2. Hahah! Mustikkanenä! ;) Mulle tuli heti mieleen, kun Annihan on jugurttihullu?! Meidän Huugossa on samaa vikaa.. Se juoksee aina pöydän viereen HETI kun kuulee, että avataan jogurtin, vanukkaan tai viilin(lemppari) kansi ja saa tietty sen nuoltavakseen. Avokki on tosin opettanut, että kannen saa vasta sitten nuolla, kun purkki on tyhjä, joten kiltisti odotellaan vierellä. :)

  P.S. Nyt on muuten laserista tullut ihan hittilelu! Se on sellainen avaimenperä, eikä tarvii kun hiukan sitä lenksua kilauttaa niin johan on vauhtia ja täplää etsitään niin vimmatusti! :D

  VastaaPoista
 3. Anni on jugurttihullu. Nykyään ei ihan niin paha kun ennen, aiemmin saatto kirjaimellisesti tulla repimään mun housut jos ei heti saanut osuuttaan. Annilla on lupa nuolla purkin pohja jos maistuu. Viilit ja jugurtit menee, jotkut vanukkaatkin. :)

  Anni tunnistaa laserin napin äänen, heti alkaa pää pyöriä kun kuulee sen tietyn naps äänen. :D

  VastaaPoista
 4. Jeps, meillä ollaan tähän asti pysytty noissa kansissa. Pieni makupala. :)

  Ja tuo laser-hommailu on kyllä näillä helteillä aika puuhaa.. Menee pieni kissa ihan sekaisin ja sitte alkaa väsyttää niin kovaa. <3

  VastaaPoista
 5. Sillon kun laseri hommattiin saatto Anni juosta itsensä niin puihin, että läähätti lopulta. Nykyään se osaa jo lopettaa ajoissa ja tyytyy kyttäily-taktiikkaan jos alkaa kuuma tulla.

  VastaaPoista
 6. Joo, sama juttu on meillä. Kuuma tulee ja viilennystä haetaan läähättämällä. Silloin on syytä rauhoittua hetkeksi. :)

  VastaaPoista
 7. Se on muuten aika hämmentävää kun kissa läähättää, harvoinhan ne sitä tekee. Anturoiden nihkeys kertoo muuten myös kuumuudesta. Muualtahan kissa ei taida juuri haihduttaa.

  VastaaPoista
 8. Vai onko Annikisu tullut niin kovaan kuntoon ettei enää mene läähätykselle asti? :)

  VastaaPoista
 9. Oliskin! Siitä on tullut korkeintaa plösö kuten sitä toisiaan kutsun. :D

  VastaaPoista
 10. Joo, musta se on jotenkin hellyttävää, kun kissa hikoilee tassuista. :) (Kissan) läähättämisestä kieltämättä tulee ensin mieleen, että nyt ei oo kaikki hyvin, mutta vähemmästäkin näillä keleillä kerrostalossa tulee hiki! :)

  VastaaPoista
 11. Ei se ole tavatonta, että kissa läähättää jos on kova helle tai jos on nuori kissa joka innostuu leikkimään. Toki jos se on jatkuvaa niin sitten kannattaa tutkituttaa, mutta alle pari vuotiaat juoksee helposti itsensä läkähdyksiin kun oikein innostuvat. Vanhemmat on sitten viisaampia. ;)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.