lauantaina, kesäkuuta 19


Anni sai viime viikolla uudet valjaat. Entisten välikappaleet oli liian lyhyet pitkälle selälle ja painoivat kainaloihin. Pinkkejä ei M-kokoa isompana saanut (plus kaula- ja vatsaremmi olisi ollut sitten aivan liian isot) joten pitkän unohduksen jälkeen muistin pistää sähköpostia Kesomaalle ja kysyä mittatilausvaljaista. Yllätys oli valtava kun vastaus tuli seuraavana päivänä ja hinta uusille valjaille oli 12 euroa! Vähemmän kun mitä maksoin edellisistä! Tietysti kun olin ne ostanut eläinkaupasta oli niihin laitettu hieman lisää jotta kauppakin saisi omansa.


Ulkoiltu näissä ei vielä olla kun säät on surkeat, mutta ehkäpä kokeilemme näitä pian, viimeistään kun lähdemme reissuun. Valjaat tuli muuten noin viikossa maksamisen jälkeen, joten siitäkin plussaa. Suosittelen siis ehdottomasti Kesomaata. Hienoa palvelua!

10 kommenttia:

 1. 12 euroa käsityönä tehdyistä mittatilausvaljaista on todella hyvä hinta!
  Toivotaan, että saatte pian hyviä ulkoilukelejä. =)

  VastaaPoista
 2. Ensimmäisessä kuvassa Annilla taitaa olla tuttu valjas-neliraajahalvaus päällä :)

  VastaaPoista
 3. Lululla on myös juuri pinkit Kesoman valjaat. Ostin sille Vänttisen valjaat koko L ja myös M, mutta ne olivat liian suuret ja liian pienet. Onneksi sain myytyä ja vaihdettua ne pois.

  Lulullekin selkä ja vatsakappaleet ovat ehkä hitusen liian lyhyitä, mutta neiti nauttii ulkoilusta niin 6-0 ettei anna sen haitata.

  Lululla muuten valjas neliraajahalvaus tarkoittaa sitä, että ollaan pihalla ja matkalla jo sisälle päin. Silloin se halvaus iskee. Jalat lopettaa toimintansa ja kissa kellahtaa makoilemaan.

  VastaaPoista
 4. Anu: Ja vielä kotimaista tekoa!

  Moggie: Itseasiassa Anni nuuhkii pilliä siksi se on noin kummallisessa asennossa. Piti yrittää saada se venyttämään kroppaa sen verran, että valjaat näkyy. Pillillä mikä vaan onnistuu. ;)

  L-L: Annista näki, että hiertää kainaloon joten siksi ostettiin nuo. Ulkoilu on muutenkin pelottavaa puuhaa, joten jos edes sopivat valjaat tekisi siitä miellyttävämpää.

  VastaaPoista
 5. Hienot on Annin valjaat! Meillä Huugolla on vihreät Vänttiset ja toistaiseksi ne on toimineet. Vähän niissä on ollut vielä kasvuvaraa, mutta ovat erittäin miellyttävää ja pehmeää nahkaa. Niiden mallikin tuntuu sopivan. Vänttisiäkin saa kyllä tilattua mittatilauksena. :)

  VastaaPoista
 6. Niin, palvelulla oli siis kaiketi erittäin hyvä hintalaatusuhde? Toivottavasti valjastelukelit vaan koittaisi pian! ;)

  VastaaPoista
 7. Toiset vanoo Vänttisten nimeen. Mä tykkää noista kun ne on niin tukevat. :) Hienoa, että niitäkin saa omaa kokoa! Palvelu pelaa, se on tärkeää.

  VastaaPoista
 8. L-L: "Eiiiii vielä sisäääälleeeeee" ? :)

  VastaaPoista
 9. Juu-u, meillä on Hipsulla burgundin punaiset Vänttiset ja Kallella tummanharmaat ja sitten on Kallella vaalenvihreät Kesomaat ja Hipsulla vaaleat lilat sekä vielä yhteiset punanahkaiset, joita peltivaljaiksi kutusuttiin , kunnes herra veti rautaisen lenksun soikeaksi. Nimi tuli siitä, että niiden riisuminen ei onnistunut, kaikki siis hyvin, kunnes herra tuli sisään valjaat päällä, mutta juoksunaru irti.
  Meillä siis ulkoillaan omalla pihalla joko juoksunarussa, valjastellen tai ulkohäkissä. Vänttiset on hyvät lenkkivaljaat ja Kesomaat juoksunaruun.
  Niin ja tarpeen tullen meidän Houdinit riisuu kaikki valjaat ja saapuu ovelle ihan itekseen. Maalla on hyvä asua. Kisujen mielestä ilmeisesti palvelu ei aina pelaa riittävän nopeaan.

  VastaaPoista
 10. No teillä on vara valita valjaissa! :D Houdinien kohdalla vika löytyy yleensä liian löysille jääneistä valjaista, mutta sitten on tosiaan tapauksia jotka karkaa vaikka umpinaisesta laatikosta. Jotkut vaan osaa. :D Meillä ei onneksi ole valjaista päästy irti vaikka Anni kerran saikin ihan tajuttoman paniikkikohtauksen jossa sätki ja heitti volttia.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.