lauantaina, kesäkuuta 12Olisi pitänyt laittaa ne vesikuppiin niin olisi ollut kunnon kalastusta. ;)

6 kommenttia:

 1. Tuossahan menee puoli päivää ennen kuin maha on täynnä! Juu, en ole seurannut kissojen syömistä kovinkaan usein. Tuollaistakohan lienee aina..?

  VastaaPoista
 2. Reilu 12h myöhemmin kupissa oli vielä vajaa puolet, että kestää joo. ;) Eis vaan, ei tainnut enää maistua kala, pitäisi kai pienentää entisestään noita annoskokoja kun tuo aina jättää vähän.

  Märkäruokaa ja raksuja Anni syö ihan nätisti suoraa kiposta, liha nostetaan välillä lattialla, välillä ei, kala nähtävästi aina. :D Jotkut sanoo, että kissa nostaa lihat lattialle kun siitä on jotenkin helpompi syödä kun kupista, tiedä sitten. Kunhan nyt ei ala seinille viskomaan kuten toiset kissat. :D

  VastaaPoista
 3. Silakat seinillä!? Ou nou..! ;)
  Isojen koirien ruokkiminen on ihan erilaista. Siitä minulla on nimittäin kokemusta. Ne hotkivat ruokansa muutamalla haukkauksella. Hyvä ettei mennyt ruokakuppikin mahaan samalla. ;D

  VastaaPoista
 4. Toiset kissat viskelee etenkin isoja lihapaloja pitkin poikin ja kantelee matoille. Anni pysyy onneksi pitkälti tuossa alustalla, joskus vähän kauempana, mutta aina keittiössä sentään. Annin lihat on tosin pilkottava pieneksi, hieno neiti ei ymmärrä isoja paloja. ;)

  Kissat ja koirat on kyllä ruokatavoissa yö ja päivä. :D

  VastaaPoista
 5. Kyllä se meitinkin serkuksilla vähän samankaltaista on tuo syöminen. Maukka osaa jopa jättää lihakimpaleet kynsiin puristettuna kiinni, jolloin syöminen on veikeän näköistä "purista nyrkki naamaan" -tyyliä. Siitä vaan tulee aina niin hyvälle tuulelle ;-)

  VastaaPoista
 6. Vaikka kissa niin siisti eläin onkin, oikean liha tullessa etten unohtuu siistyi äkkiseen. Lihaahan pitää toki repiä ja viskellä, murenee maukkaammaksi. ;)

  Tassusta syöminen on kyllä söpöä!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.