tiistaina, heinäkuuta 13


Kuuma, ei jaksa...


...ei jaksa vieläkään... Onneksi tuo tuuletin pörisee vieressä, Anni pysyttelee metrin säteellä siitä.

****

Käytiin tänään lääkärissä "vuositarkastuksessa" ja uusimassa rokotukset. Anni sai hirveästi kehuja, turkki on upeassa kunnossa (se pestiin sunnuntaina, video tulossa), kehui kiiltoa ja pehmoisuutta. Muutenkin oli aivan mielettömän ihana ja reipas kissa. *vähäks ylpee* Paitsi siitä en ole ylpeä kun kissa kiljui koko menomatkan ja läähättikin raasu kuumassa bussissa, kanssamatkustajat varmaan ajatteli mun olevan huono omistaja. :D

9 kommenttia:

 1. Sopiiko udella, missä Anni käy tarkastettavana (ja mihin hintaan perustarkastus irtoaa)? Hervannassa rokotusreissusta sai pulittaa muistaakseni reilut 50e, mutta arkajalkakissan stressaamisen minimoimiseksi en viitsinyt vielä talvella kauemmas lähteä pelkän hintavertailun vuoksi.

  VastaaPoista
 2. Me käytiin Jaana Kekillä Amurissa, hinta oli 46e sis rokotus. Ihan mukava nainen. Bussilla pääsi sen verta lähelle, että jaksaa tuota 4,5kg plösöä ja koppaa kantaa loppumatkan. ;)

  Hervantakin on ihan ok. Oon käynyt siellä kerran. Ehkä jäi aavistuksen liukuhihnamaku suuhun, mutta kyseessä oli villikissa joten eipä semmoisen kanssa juuri tutkimuksia tehdä...

  VastaaPoista
 3. Annikisu ei ole plösö :). Mutta taitaa olla kuuma katti :(.

  VastaaPoista
 4. Kiitos paikkatiedosta! Täytyypä harkita tuota ensi kerralla, jos ei ilmene mitään syytä käyttää kissaa lähempänä.

  Tuutti lankesi myös luokkaan "villikissa" ekalla rokotuskäynnillä Hervannassa, enkä ilmeisesti varoittanut asiasta tarpeeksi selkeästi, kun kissa sitten sinkoili pitkin seiniä... Todellakin jäi kamala olo siitä reissusta, kun kissaa niin kiusasin.

  Leikkauksen ja tehosterokotuksen yhteydessä ollut mieseläinlääkäri sitten uskoi, millaisesta katista on kyse (ja ehkä edellisestä reissusta oli hänellekin mainittu, koska sen verran siellä mellastettiin) ja käynti meni todella hyvin. Leikkausarpikin erittäin pieni ja siisti :)

  Ja eihän Anni voi olla plösö, vaan kuten Niisku-neiti sanoo Muumeissa: Täyteläinen ;D

  VastaaPoista
 5. Ei Anni plösö varsinaisesti olekkaan, ihan sutjakkahan se on. Joskus vaan maatessaan sen masu näyttää isolle jonka takia leikkisästi sitä plösöksi kutsun. ;)

  ella: Hervannassa käyttämäni kissa oli todella villi, ei Anni vaan eräs toinen (Sinni). Kissa ei antanut kiinni edes kotona ja silityskin oli siinä ja siinä. Lekurissa kissa piti tiputtaa kantokopasta semmoiseen verkkohäkkiin jossa oli normaali seinien lisäksi väliseinä jota pystyi liikuttamaan ja näin saamaan kissan tilan minimiin. Kun kissa ei voinut liikkua voitiin antaa hoishäätö. Myöhemmin kissa kyllä kesyyntyi, mutta tuolloin kyse oli todellakin villikissasta. :D (Sinnistä voi lukea tuolta viime kesä-marraskuulta.)

  VastaaPoista
 6. Juu, Sinnistä olen jo lukenutkin :)

  Tuutti oli tosiaan noilla kerroilla vielä aivan tolkuton "sinko", eikä todellakaan halunnut olla hipelöitävänä saati antaa kiinni. Eka reissulla kerroin millaisesta tapauksesta on kyse, mutta lääkäri otti kopasta katon irti ihan "muina naisina", kun Tuutti ei tietenkään halunnut vapaaehtoisesti tulla ovesta... Kissa linkosi itsensä sekunnissa lattialle ja suurin osa lääkäriajasta menikin sitten pyydystäessä seiniä pitkin karkuun yrittävää kattia juurikin kyseiseen verkkohäkkiin rokotettavaksi. Seuraavalla kerralla jo uskoivat, että kissa on oikeasti kauhuissaan ;D

  VastaaPoista
 7. Yleensähän kissa juu ei oikein lekureista välitä. Hassua ettei ne ymmärtäneet kun kerroit, luulisi olevan kokoemusta. :D

  VastaaPoista
 8. Meidän kaksi eli Kalle ja Hipsu, ampaisee valjaissakin heti karkuun, kun tulee vieras ihminen vastaan/istuu pihassa/menee pyörällä 50 metrin päässä ym ja kotona kaikki naisvieraat aiheuttavat kaamean katoamistempun, erityisesti anoppi on epäsuosiossa(hyvin ymmärrettävää, kolme meitä olisi sängyn alla, jos vähänkin kehtais). Autossa neiti kiljuu ovelta ovelle periaatteella ja herra mököttää kopassa, mutta sitten eläinlääkärissä: neiti kulkee valjaissa tervehtimässä kaikkia, herra tarkkailee kopasta hyväntahtoisesti ja antaa lääkärin (nainen) ottaa syliin, pöydällä nämä kaksi nököttävät kuin sotilaat, pistosta niskaan tuskin huomataan ja Hipsun anaalirauhasetkin saa tyhjentää ihan tosta vaan ilman mitään puudutuksia. Ei meinannut eläinlääkäärikään uskoa.
  Että tämmösiä nämä meidän pikku siperianhirmut.

  VastaaPoista
 9. Tietävät ketä tarvii mielistellä! :D

  Anni on rohkastunut viime vuosina. Ennen vieraita katseltii vähän kauempaa, mutta nykyään neiti on heti ovella jos ovikello soi, pelkkä alaoven summerikin saa jo kissan pälyilemään ovelle ja odottamaan vierasta. :) Ulkona tosin kaikki on pelottavaa.

  VastaaPoista