sunnuntaina, heinäkuuta 11


Venyy venyy, yltää yltää!Vanha lelu oli taas erikiva kun oli ollut puoli vuotta laatikossa. :)

4 kommenttia:

 1. Kivanoloinen lelu onkin! Ja kiva nähdä Annista oikein "vauhtivideota". ;) Jaksaa sentään leikkiä, vaikka on näin kuumat kelit. Roikkuuko tuo katosta?!

  VastaaPoista
 2. Video on itseasiassa kuvattu varmaan juuri ennen helteitä...en muista enää. Ei kovin vanha, mutta ei ihan viime päiviltä. :)

  Hiiren kuminauha on ongen päässä joka on teipattu tuohon seinän kapeaan pylvääseen. Aiemmin sama lelu on ollut teipattuna ulkonevaan nurkkaan. Klikkaa videota kahdesti niin pääset meidän youtube-sivulle ja sieltä löytyy sama hiiri aikaisemmin "onkihiiri jotain" otsakkeilla. :)

  VastaaPoista
 3. :D Videosta näytti että olis roikkunu katossa. :D Sehän oliskin hieno!

  Ja näistä helteistä... Kyllä niin käy sääli jättää "lapsi" kotiin yksin työpäivien ajaksi, kun meidänkin asunnossa on NIIN kuuma. Ikkunoita ei tietty uskalla auki jättää ja tuulettimenkin sammutan ihan vaan palo- ym turvallisuuden vuoksi. Nyt otettu ensiavuksi kylmäkallet, jotka laitan pyyhkeen sisään ja Huugon nukkumakorin alle. Ja kun pakastin aukeaa, juoksee Huugo heti paikalle ja jää pötköttämään siihen eteen. :)

  VastaaPoista
 4. Nii näyttää juu. :D

  Meillä on vähän samat ongelmat, tosin ikkunan voi jättää raolleen, mutta ei se paljoa auta. Kylmäkalletemppua kokeilin eilen, mutta ei Anni tajunnut. :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.