maanantaina, elokuuta 9


Pyöräytimpä eilen mansikka-raparperipiirakan kannella, tuli tosi nam. Ainoa ongelma oli etten saanut uutuus Flora kuohua vaahdoksi, liekö vika tuotteessa vai ukkosen jälkeisessä ilmassa. Tänään hain kaupasta pursotettavan kerman, se toimii aina.
Tein myös älyttömän hyvää lasagnea. Yleensä se on seuraavana päivänä kuivaa kun mikä, mutta nyt esikeitin levyt sekä tein juustokastiketta tupla-annoksen. Ei muuten ollut kuivaa tänään kun jääkaapista palan lohkasin!


Ja vielä lisänä tämmönen vinkki. Olen aina ajatellut, että jenkit on hulluja maapähkinähilloleipiensä kanssa. Maapähkinälevitettä olen syönyt vuosikausia, mutta hilloa vielä siihen päälle!?! Vaan kokeilimpa kerran. Ei yhtään pöllömpää! Maistuu yllättävän hyvälle. :D

2 kommenttia:

  1. Näyttääpä herkulliselta tuo kakku!

    VastaaPoista
  2. Ja se todella on namia. Aavistuksen kuivaksi jäi tuo kuori, mutta ensi kerralla sitten enemmän rasvaa. ;)

    VastaaPoista