torstaina, syyskuuta 9


Onnistuin tyhjentämään yhden muuttolaatikon, kyllä muutimme marraskuussa, ja se jäi kököttämään eteiseen, se ei ole vielä päättänyt mihin se matkaa, kellariin vai roskiin. Anni rakastaa lootia, niissä istumista etenkin. Liekö mahaa kuitenkin liikaa, mutta tähän laatikkoon ei Anni useinkaan mene sisälle, tällä laatikolla on ihan toinen funktio. Kun minä menen suihkuun (ovi oikealla) alkaa pian kuulua kopinaa eteisestä, kun tulen suihkusta istuu kissa laatikon päällä odottamassa vuoroaan, vesipisaroiden metsästykseen. Ennen laatikkoa vesipisaravuoroa odoteltiin milloin missäkin, mutta nyt jo viikon verran ehdottomasti laatikon päällä. Tämä on taas näitä kissojen juttuja jota omistajat ei ymmärrä.

edit: Ai niin, sontakasa on saanut jatkoa, nyt siellä on lappujen lisäksi hautakynttilä. :D

4 kommenttia:

 1. Onpa Annilla virallinen vartiotorni :)

  Loistavaa huumoria tuon sontakasan kanssa. Ei voi kuin ihmetellä ihmisten järjenjuoksua :D

  VastaaPoista
 2. Pitäskö maalta kokonaan ruskeaksi ja taitella tiilen kuvat. ;)

  Juu, irkissäkin naurettiin tuota, siellä se kynttilä-ideakin välähti jollain. :)

  VastaaPoista
 3. Täältä löytyy toinen innokas vesipisaroiden metsästäjä, meidän Petteri. Tykkää juoda vettä suoraan vesihanasta ja suihkun jälkeen nuolee märkiä seiniä ja lattiaa.
  Ja tosiaan niitä vesipisaroita on kiva metsästää suihkuhuoneen lattialta. Siitä on tosin seuraukasena märät tassut. Kun on märät tassut, niin silloihan pitää mennä hiekkalaatikolle ja sitten tehdä somia hiekkaisia tassun jälkiä lattioille. ;)
  Tosin minusta ei ole yhtään kiva kuurata lattiota Petteri-pojun jäljiltä!

  VastaaPoista
 4. Ehkä Petteri ajattelee hiekan kuivaavan tassut kivasti? ;)

  Anni ei juo hanasta eikä pahemmin kylppärinlattialtakaan, kunhan kyttää valuvia pisaroita. Hanasta tippuvaa vettä olen joskus yrittänyt näyttää, mutta ei se oikein ollut jännä.

  VastaaPoista