sunnuntaina, marraskuuta 14Latasin kasan videoita jotka oli unohtunut koneella. Tässä kaksi ensimmäistä, lisää tulossa myöhemmin. Ekassa Annia kiukuttaa kärpänen, laittakaa volat päälle. :)
Otan maalle aina raksut mukaan tuommoiseen muovipurkkiin johon saa kannen, maalla Anni käyttää sitä raksukuppinaan. Kotiin tullessa kupissa oli vielä raksua ja Annille piti antaa ruokaa, normikuppi oli tiskissä joten lykkäsin matkakupin kissalle. Huono homma, kevyt muovikippo parilla raksulla ja muovimatto eivät ole yhteistyökykyisiä. Oikealla näkyy pala keltaista muovitablettia josta kuppi siis lähti liikkeelle.

6 kommenttia:

 1. Anni on niin söpö kiukustuneena kärpäsille ja karkuun luisteleville raksukipoille <3

  VastaaPoista
 2. Anni on harmistuessaan lähinnä söpö, mököttää ja on sen näkönen, että nyrpistäisi nenäänsä ja sanoisi "hitsiläinen" jos olisi ihminen. :D Kunnolla Anni harvoin suuttuu, yleensä lähtee tilanteesta pois ennemmin.

  VastaaPoista
 3. Ääni on ihana eikö! :D Tuolleen Anni juttelee ötököille ja tirpoille. Joka kissalla on muuten oma säksätys-äänensä kuten maukumisensakin, ihan kun ihmisilläkin on erilainen ääni. :) Ja kehräys! Jokaisella kissalla on hieman erilainen kehräys.

  VastaaPoista
 4. :D Oli töissä äänet koneessa päällä...vahingossa. :D Onneksi ei lujalla, niin lähettyvillä ollut asiakas ei sen enempää kerennyt ihmetellä.. ;)

  Söpö-Anni. <3 Teillä on tuo säksätys tollanen naisellinen versio, kun meillä se on kirjaimellisesti säksätystä, josta tuskin kuuluu ääni. :) Ja tuo häntä on kyllä mukana tilanteessa kun tilanteessa. ;) Meidän Huugon häntä on vähän samaa laatua. Tosin aina kun on innostus päällä, niin se vispaa ihan viimistä päivää ees taas. :D On ne hassuja!

  VastaaPoista
 5. Heh, onneksi ei kovemmalla juu, siinä olisi voinut olla monta kummastunutta ilmettä. :D

  Annin häntä on vähän outo, se elää täysin omaa elämää. Hännällä on oma nimikin kun se todella joskus tekee jotain ihan muuta kun Anni, jos se ei olisi kissan takamuksessa kiinni se varmasti olisi jo livistänyt matkoihinsa. Annin hännästä ei todellakaan voi päätellä mitään mielialasta kuten monen muun kissan hännästä. :)

  VastaaPoista