torstaina, marraskuuta 4


Vihreä meni siskolle villasukkien kaverina.


Kaksi muuta postcrossingiin, ihana kun jotkut antaa luvan laittaa itse tehtyjä (suurin osahan ei niitä tahdo).


Joululeimoja pitäisi jostain ruveta kehittämään, tietäisi vain mistä...

10 kommenttia:

 1. Ihania :) Sammakko on suosikkini.

  Jännä tieto, ettei suurin osa haluaisi itsetehtyjä kortteja. Itse joskus harkitsin postcrossingia juuri saadakseni lähetellä itse piirrettyjä tekeleitäni maailmalle :D Toisaalta kaikkia ei kiinnostane jonkun satunnaisen sankarin tuherrukset, mutta nämä sinun tekemäsihän ovat siisteydeltään kuin kaupan kortteja paitsi persoonallisempia ja yksityiskohtaisempia eli jopa parempia. Tulipas vuodatettua, mutta tämä juttu hämmensi minut :D

  VastaaPoista
 2. Tekemäsi postcrossing ovat tosi hienoja, vaikka täytyy tunnustaa, että minä en toivo itsetehtyjä. Toivon aina semmoisia turistikortteja ^^ kerran sain muropaketin kyljestä leikatun palan o__O

  VastaaPoista
 3. Sammakon saaja kerää pinkkejä sammakkoja. Piti oikein netistä metsästää mallia ja piirtää kun yhtään leimasammakkoa ei ollut. :D

  Mä ihmettelin myös aluksi kovin miksi kukaan ei halua itsetehtyjä, mutta olen tullut siihen tulokseen, etteivät meinaa näitä tekemällä tehtyjä kortteja vaan niitä hutasuja. Mä olen kirjottanut profiiliin toivovani myös itsetehtyjä ja ne itsetehdyt mitä olen vuosien aikana saanut on ollut lähinnä leikkaa ja liimaa entisestä kortista/lehdestä/tms kuva, eli aika ankeita tekeleitä, lähinnä kierrätetty siis vanhoja kortteja liimaamalla uusi tausta. Kaikki mun tekemät kortit on ollut tykättyjä ja jopa ulkopuoliset on merkinnyt niitä suosikeiksiin, joten voisin olettaa ettei itsetehdyillä tosiaan tarkoteta näitä. Vaan jos profiilissa toivotaan ettei itsetehtyjä niin en sitten tee kun ei voi tietää.

  VastaaPoista
 4. Kukkahattunetit kerkesi väliin! :)

  Joo, siis todella moni haluaa juuri näitä turisti-kortteja, mitä itse kammoan nykyään. :D En kyllä itsekkään välitä näitä muropakettikorteista, mutta ehkä joku joskus tekee minullekin ihan oikean kortin. Toivossa on hyvä elää. ;)

  VastaaPoista
 5. Oi kun on kauniita kaikki! Itseäni ilahduttaa tuo vihreä tuossa pöydällä koneen vieressä.. ihastelen sitä aina koneella ollessani :)

  Ei voi kun sanoa, että nyt kun olet uskaltautunut laittamaan hieman enemmän kerroksia kortteihin niin todella upeita ovat. Paljoa se ei vaadi, mutta esim. jonkinlaiset kehykset antaa kuvalle aivan uuden ilmeen, kuten olet tehnytkin :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Kehut sinun suusta merkitsee paljon. :)

  Aion jatkossakin kyllä vältellä niitä "5 kerrosta paperia ja 20 koristetta"-korttien tekemistä, tehköön muut, ihan kivoja ne on, mutta ei ihan mun tyyliä vaikka runsaasta pidänkin. :) En kyllä myöskään raaski tunkea niin montaa paperia per kortti, varsinkin kun suurin osa paperia on aina piilossa. :D

  Kehykset tekee paljon, tosin mietin voisiko siinä fuskata tekemällä ne tussilla valkosen paperin reunaan. ;)

  VastaaPoista
 7. Enkä mä kehu turhaan :)

  Joo no mä kyllä laitan välillä aika monta kerrosta paperia, mutta niiden koristeiden tunkemisen jätän sitten muiden tehtäväks :) Mun mielestä yksinkertainen on kauniimpaa, mutta makuja on monia.

  Voihan ne kehykset toki fuskata, mutta paljon arvokkaammalta se kortti näyttää jos ne kehykset on erilliset tai sitten ne pitäs saada jollakin muulla tavalla irti siitä kuvasta, jotta ne näyttäis paremmalta. Tääkin on sit tietty vaan mun mielipide :)

  Tykkään muuten siitä tuossa kortissa, miten sä olet näppärästi yhdistäny sydämien värityksellä noi vihreen eri sävyt yhteen.

  VastaaPoista
 8. Kyllähän kortti voi olla kaunis vaikka siinä olisi se viisi kerrosta paperia, jos ne paperit on aseteltu hyvin. En vaan käsitä niitä jossa paperi peittää paperin ja toinen peittää nämä paperit. Ihan tuhlausta jos paperista ei näy kun pieni milli jossain. :D Kehys on toki eri juttu. Koristeiden määrästä en edes mainitse mitään. ;) Sinänsä kyllä pidän romanttisista ja koristeellisistä, mutta monella menee kyllä ihan yli.

  Mjoo, en noita kehyksiä ole fuskannut kun yhdessä tai kahdessa ja sillonkin mustalla tussilla taisin vetästä. Enkä nostanut alemmasta paperista mitenkään irti joten ei ehkä huomaa, että välissä ei ole paperia vaan vain väriä. Tiedä sitten...

  Mä päätin heti alussa, että teen vihreät sydämet, taustapaperikin oli mielessä ja siksi osasin ne sieltä poimia. Yleensä päätän ensin kortin värin, sitten väritän leimakuvan ja sen jälkeen alan valita taustapapereita ja koristeita, sillon ei yleensä voi valita leiman värejä etukäteen.

  VastaaPoista
 9. Mä päätän kortin värityksen yleensä niin, että ekaks valitsen kuvan ja suurinpiirtein värin joka tulee korttiin. Sitten valitsen paperin jos sellaista käytän ja sieltä poimin ne värit väritykseen. Mä nyt tosin olenkin liiankin tarkka siitä et värit on just oikeat :)

  Ehkä ne jotku ei vaan malta olla laittamatta niitä koristeita niin paljon kun tahtoisvat kaiken, eivätkä osaa päättää mikä pitäs jättää pois =)

  VastaaPoista
 10. Pitäs kai alkaa pohtia välipapereita ennen kuvan värittämistä niin sattusi paremmin yksiin. Tosin käytän puuvärejä joita ei edes ole kun 24 joten sävyt on vähissä. Ainoa tietysti millä voi määrittää on miten tummaksi tekee. :) Pitäs ostaa joskus isompi nippu puuvärejä jotta olisi sävyjäkin, mutta ei ole tullut ostettua.

  Joskus kyllä ihmetyttää kortit jossa on monet paperit, pari eri leimakuvaa, nauhaa, nappia, timanttia, kukkaa, rusettia, niittiä ja vielä päälle pitsiä! :D Varsinkin kukat on jo niin hallitsevia etten niiden kaveriksi paljoa muuta tunge. Kaksi paperia ja leimakuva on taas monesti liian vähän, tai voi sekin olla kaunis jos on jotenkin erikoinen (kimalletta, erikoinen paperi, joku juju tms "näkymätöntä" työtä). Silleen tykkään runsaista korteista, mutta aina pitäisimo kysyä "tarviiko tämä tätä". :D Nauhat, kukat ym. härpäkkeet ei saisi vielä huomiota itse kuvalta.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.