perjantaina, joulukuuta 3


Ostin jonkun aikaa sitten tuommoisen iiiiihanan lyhdyn Vapaa Valinnasta. Ihastuin siihen heti kun joskus marraskuussa sen näin. Sisälle laitoin sydänvalosarja.


Ilman loistavia valoja se on vähän tylsä, mutta tuossa näkee tarkemmin värit ja kuviot. Kuvat ei tosin tee mitenkään oikeutta tuon kauneudelle!
Parvekkeelle ostin kauniin "tallilyhdyn" (näyttää ihan tontun lyhdylle), siitäkin olisi voinut ottaa kuvia, mutta nyt on jo pimeä, ehkä joku toinen päivä.

4 kommenttia:

 1. Lyhdyt ja kynttilät on vaan niin ihania! Ja ne kuuluu ehdottomasti talveen. Jos meillä olis parveke, se olis varmaankin täynnä kaikennäköisiä lyhtyjä. :) Nyt on tyydyttävä leveisiin ikkunalautoihin ja keksittävä niille "kissankestäviä" ratkaisuja. ;)

  VastaaPoista
 2. Mulla on ongelmana parvekkeen kanssa ettei siellä oli mihin laittaa lyhtyjä ym. Semmonen kapea kukkataso on, mutta se perinteinen tuuletustikkukin on nurkassa niin ettei siinä roikkuvia juttuja näe. :(

  VastaaPoista
 3. Kaunis yhdistelmä tuo lyhty ja valosarja! Ns. "ranskalainen parveke" ehkäisee tehokkaasti kaikki omat lyhtyihastukseni. Sisäpuolellakaan ei ole mihin ripustaa :/

  VastaaPoista
 4. Mäkin tahtosin ikkunaan pieniä tuikkulyhtyjä, mutta mistäs laitat ne roikkuu.. Verholauta on pala maalattua peltiä (?) ja loput ympärillä betonia. On mulla siskon porakone edelleen lainassa (heippa sisko!), mutta emmä uskalla/osaa sillä betoniin porata.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.