sunnuntaina, tammikuuta 23


Liikaa lunta, tassut kastuu! Yritän aina lumen tultua harjailla lumet pois, mutta joskus kissa on nopeampi ja aika kamala miten ilkeä onkin hypätä tasolla ja huomata upottaneensa pienet tassunsa lumeen!

***

Verhoepisodi sai jatkoa. Laitoin Lielahden myymälään viestiä olisiko heillä tuota kangasta, oli, mutta maksoi 15e/m, minähän maksoin tuosta alepalasta vain 2e/m. Tänään (eilen) myös itse Turtola vastaisi valitukseeni. Viestissä sanottiin lähinnä voivoi, oli kurjaa, me voidaan tilata sinulle samaa kangasta Lielahden myymälästä 15e/m hinnalla. Ööö... kauppa myy "viallisen" tuotteen ja korvaukseksi saan mahdollisuuden ostaa saman tuotteen seitsemän kertaa kalliimmalla? Missähän kohtaa on se korvaus kaupan tekemästä mokasta? Kenties siinä kun omin rahoin noudan sen seitsemän kertaa kalliimman oikean mittaisen kankaan? Miten minusta tässä on nyt jotain huijauksen makua. *pthyi* Ehkäpä valitan suoraa Keskolle, siellä on aina osattu pahoitella kovasti ja lähettää korvauksia runsain mitoin.

2 kommenttia:

 1. Ainakin voit varmaan palauttaa sen palan ja saada rahat takaisin, vaikka tässä tapauksessa siitä ei paljon iloa olisikaan.

  Noin muuten kannattaa ehkä miettiä kustannuksia pitkällä tähtäimellä. Verhoista tulee helposti paljon kuluja, koska kangasta tarvitaan metritolkulla. Mutta se on kuitenkin sijoitus moniksi vuosiksi, jos löytää mieleisensä eikä vaihda niitä usein. Jotkut taas vaihtavat verhoja esimerkiksi vuodenajan mukaan. Silloin mielestäni kannattaa tsekata esimerkiksi valmisverhovalikoimat.

  Itselläni puuttuu yhdestä ikkunasta sivuverho, kun ei vain ole osunut silmiin sitä oikeaa. Samaan aikaan kaapissa on nättejä verhoja viemässä tilaa, mutta kun ne eivät sovi, niin olen mieluummin ilman.

  VastaaPoista
 2. En halunnut palauttaa verhoa, koska en saa samanlaista yhtä halvalla. Mielummin pidän liian lyhyen kun luovun kokonaan tuosta verhosta.

  Tokihan verhot kestävät vuosia, mutta köyhälle on ihan sama kestääkö verho vuoden vai kuusi kun ei silti ole vara kun siihen halpaan. Tietysti on bonus jos halpa kestää kauan, mutta sinänsä ihan sama kun ei ole vara kun siihen halpaan.

  Tämä tapaus on saamassa ilmeisemmin uuden käänteen. Turtola on tilannut minulle oikean mittaisen verhon Lielahdesta ja voin noutaa verhon Turtolasta. Eivät maininneet mitään hinnasta, mutta pyysivät palauttamaan väärän mittaisen verhon joten oletan, että vaihtokauppa (ei pitäisi olettaa mitään tämän jälkeen). Valitettavasti rahat on loppu ja bussikortin matkat vähissä joten pääsen Turtolaan vasta ensi viikolla. Ajattelin kyllä ehdottaa, että voisin ostaa tuon väärän mittaisen verhon sitten sillä 2e/m hinnalla kun kuitenkin laittavat sen takaisin sinne alalaariin. Näin saisin kaksi pitkää verhoa, tuon lyhyemmän voisin laittaa ikkunan toiseen reunaa jossa pöytä peittää alaosan jolloin kukaan ei näe ettei verho ole tarpeeksi pitkä. Saas nähdä kuinka tässä käy. :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.