keskiviikkona, huhtikuuta 20


Päivä 19, aiheena täällä minä asun.
En osannut valita kumpi olisi kivempi. :D


Ekassa näkyy hauskasti nuo rappukäytävän lasit, aina jotenkin hienoa kävellä portaita kun näkymää on koko seinällinen. Toisestakin kuvasta tuli jotenkin veikeä. Voitte arvuutella mikä on meidän parveke. Kuvassa näkyy myös aiemmin puheena olleet makkarien mini-ikkunat.

2 kommenttia:

  1. On kyllä kahdehdittavan avarat näkymät rapusta! Itse en juuri koskaan käytä portaita, koska täysin ikkunaton rappu on niin tympeä ja tunkkainen. Yleensä vielä kesken matkaa valot sammuvat eikä niitä sitten ihan helposti kesken matkaa pilkkopimeässä sytytetäkään uudelleen.
    -Susan

    VastaaPoista
  2. On, kaunis ja avartaa huomattavasti. Me asutaan kakkosessa joten alaspäin tulee mentyä melkein aina portaita (paitsi jos on paljon tavaraa, kierreportaissa hankalaa). Ylöskin tulee toisinaan käveltyä, mutta aika monesti tulen kotiin väsyneenä tai mukana on paljon tavaraa, sillon hissi kutsuu helposti. ;) Valoja en ole tainnut montaakaan kertaa sytyttää rappuun, meillä on hissin edessä vielä valot joka palaa aina, ne heijastaa käytävänkin päähän tarpeeksi valoa.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.