lauantaina, toukokuuta 21

Palataanpa hieman viikon takaisiin tunnelmiin. :)
Katselin peliä kotona, mutta pelin jälkeen lähdin viimeisellä bussilla vielä Keskustorille juhlimaan.


Bussissa, edes yöbusseissa vappuna tms, ei koskaan ole ollut moista tunnelmaa! Jo bussipysäkillä oli hurja meno, autoilijoita pysäytettiin, hurrattiin ja laulettiin. Pysäkkiäni ennen bussi oli kerännyt faneja jo etelä-Hervannasta joten tähän tullessa bussi oli lähes täysi! Takanani tullut nuorukainen pääsi jo ilmaiseksi, kuskia alkoi tympiä kahdenkympin setelit, seuraavalla pysäkillä kuski avasikin jo kaikki ovet ja kehotti tulemaan sisään mistä mahtuu. :D Koko matkan keskustaan väki lauloi, paukutteli kattoa ja seiniä ja huuteli kuskille kiitosta, tunnelma oli kirjaimellisesti katossa! Kuskikin taisi olla fiiliksissä sillä bussissa soi poppi ja lujaa.


Hämeenkatu oli aivan jumissa. Autot seisoskeli ja ihmiset rynnivät kadulle läpsyttelemään ylävitosia autossa olijoiden kanssa. Liput liehuivat ja väkeä oli valtavasti! Suihkulähteessä taisi käydä puoli Keskustoria ja raahasipa joku sinne televisionkin.


Autoissa oli takaluukut auki ja peräkontissa istui poikia rivissä, useammassakin autossa myös etupellillä matkasi juhlijoita. Mikäpä siinä kun vauhtia oli vähemän kun etanalla. Poliisi katsoi kaikkea sivusta eikä tietääkseni mitään häiriöitä esiintynyt koko yönä. Aamulehdessä haastateltu poliisi taisi jopa todeta putkassa olleen vähemmän väkeä kun tavallisena viikonloppuna. Jytkyistä huolimatta torilla juhli maahanmuuttajat ja "isänmaalliset" vieretysten, halailemaan eivät sentään ryhtyneet, mutta yhdessä hoilattiin ja huudettiin. :)

Kotimatkalla bussissa oli väsynyttä väkeä, mutta olihan pileet! Harmi etten ottanut kameraa mukaan, kännykän tehot kun ei oikein riitä yökuvaamiseen.

6 kommenttia:

 1. Niin siistii :-) Bussikuski ja poliisit ajantasalla!

  VastaaPoista
 2. Kaippa nekin oli yhtä fiiliksissä kun muutkin ihmiset. :)

  Onks toi muuten sun kuva? Jos niin voi järkytys! Mä olen luullut sun olevan ihan erinäköinen! :D

  VastaaPoista
 3. Kappas! Sääli, etten ollut mukana juhlimassa. Tunnelmaa kuuluu olleen vaikka muille jakaa :)

  VastaaPoista
 4. Ikinä ei ole missään ollut sellaista tunnelmaa kun tuollon! :)

  VastaaPoista
 5. Voi mahtavaa! Kiitos hurjasti tästä reportaasista, itse kun olin juhlafiiliksissä keskenäni harvaanasutulla saarella niin ei täällä vain tuollaista Tampereen-meininkiä ollut. Aivan tajutonta. Kuulostaa ihan just sellaiselta hurjalta kollektiiviselta hyvänolonaallolta kuin mitä leijonat aiheuttivatkin meissäkin jotka ei (Tampereen) bileisiin päässeet.

  VastaaPoista
 6. Odotas kun näet eiliset kuvat Keskustorilta Leijonien juhlista! :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.