lauantaina, kesäkuuta 4


Kissakuvahaasteen aiheena on tällä viikolla ulkoilu. Koska en tykkää julkasta samoja kuvia uusiksi eikä minulla ole varastossa julkaisemattomia (paitsi suht tuoreita kuvia) niin mennään nyt vähän erilaisella ulkoilulla. Mehän asumme tällä hetkellä niin keskellä kerrostaloja ettei täällä juuri nurmea ole, saati puistikkoa tai metsikköä jossa Anni kokisi olonsa edes hieman turvalliseksi ja voisi piilottautua tarvittaessa ihmisiltä ja muilta eläimiltä. Vaikka Anni rakastaakin vapaata ulkoilua maalla, kaupungissa on liikaa suhahtavia pyöräilijöitä, kiireisiä autoilijoita ja muuta melua. Ehkä jonkun muuton myötä voimme taas harrastaa valjastelua kaupungissa, siihen asti Anni nautiskelee kuitenkin vain parvekeulkoilusta (ja satunnaisista nuuhkutteluista rappukäytävässä). Ovi onkin auki kesäisin aamusta yöhön. Yksinään en sentään jätä kun ei ole parvekelaseja.

7 kommenttia:

 1. Ihana parveke. Kelpaa Annin kölliä. :)

  VastaaPoista
 2. Ihan ok. On kyllä liian pimeä (länteen, taloja edessä), tyynyt kaipaisi värjäystä kun ovat haalistuneet ja kukat saisi jo kasvaa ja kukkia! Mutta Anni tykkää kun on rauhalliselle sisäpihalle hyvät maisemat. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä juttu, kun ilman parvekelaseja pystyy valvottuna kuitenkin olemaan. Viimeistään se, kun Mindy vähän aikaa sitten hyppäsi lattialta päin laseja, vahvisti aavistuksen, ettei sen tollon hurjapään kanssa uskalla pitää laseja auki valvottunakaan.

  VastaaPoista
 4. Eikä! :D Annilla on itseasiassa vielä semmonen matala verkko, olisko metrin tai jotain. Anni ei kuitenkaan ole loikkivaa eikä kiipeilevää sorttia joten olen uskaltanut pitää tuota. Vahtimatta en toki jätä!

  VastaaPoista
 5. Annilla on hieno kesäolohuone parvekkeella. :)

  VastaaPoista
 6. Haalistuminen voi näyttää ihan hyvältäkin. Ranskalaista maalaisromantiikkaa. :)

  VastaaPoista
 7. Siellä se nytkin nököttää, parvekkeella. :)

  Kyllä ne mun silmään on ihan vain haalistuneita, ei yhtään romanttisia kissankarvoineen. :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.