keskiviikkona, helmikuuta 15


Välillä pitää vähän väkertää. ;)
Hermostuin kun en koskaan muistanut missä purkissa on ladatut patterit ja missä latausta odottavat. Siitä se sitten taas lähti lapasesta...


Vihkonkin kanssa vähän innostuin. Nimitarralaput oli loppu ja tässä vihossa ei taka- ja etukansi eroa mitenkään. Motivoidakseni itseäni lukemaan yo-kirjotuksiin päätin kannustaa itseäni jo etukäteen. :D Ja kyllähän nuo nyt läpi menee kun äidinkieli on ainoa pakollinen enää. Siitäkin vaikeampi osuus oli perjantaina ja ihan kivasti se meni.

Lopuksi vielä kissa-asiaa. Teistä lukijoistahan osa varmaan pesee kissojensa hampaita? Olisiko vinkkejä? Anni ei anna kunnolla edes suuhun katsoa, korkeintaan saa vähän huulia nostella, mutta suuta ei saa pakottaa auki tai neiti suuttuu. Jotain mahdollisimman helppoa ja maistuvaa keinoa siis hampaiden pyykkäämiseen?

5 kommenttia:

 1. Meillä laitetaan kamat valmiiksi: pieneen astiaan tahnaa ja viereen pumpulipuikkoja. Kissa pyyhkeen sisään kääröön ja sitten vaan tahnaa pumpulipuikkoon ja kohti poskihampaita. Sillä puikolla voi vähän venyttää huulia, mutta ei älyttömyyksiin tietenkään. Epäilen onko meilläkään päässyt puikko ikinä koskettaa takimmaisia poskihampaita. Pääasia, että tahnaa menee sinne suuntaan.

  VastaaPoista
 2. Hmm, minulla on niin kiltit pojat että antavat harjata hampaitaan noin viisi sekuntia, eli hampaiden harjaus tapahtuu aina noin puoli suuta kerrallaan :-D

  VastaaPoista
 3. Anni ei varsinaisesti tassuin revi jos yrittää aukoa suuta, mutta puree ja pyörittää päätään! Tiedä sitten auttaisiko hyvän makuinen tahna. ;)

  Mitä tahnaa te käytätte?

  VastaaPoista
 4. Aptus Bucacat.
  Ja piti vielä sanoa, että hienot kannet ja rasiat!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitos. :)
  Onko tuo tahna jotain erityistä makua?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.